Folytatódik a Discovery saját gyártású sorozata

Lesz Made In 7. évad.

A Discovery továbbra is minden bizonnyal elégedett a Made In Gyetván Csabával című sorozatuk nézettségével, ugyanis a tavaszi hatodik szezont szeptember 25-től már a hetedik évad fogja követni a saját gyártású szériából. A műsorban a koncepció szerint a műsorvezető, Gyetván Csaba elkalauzolt minket a gyártósorok számunkra ismeretlen világába.

A Hogyan készül-típusú sorozatoknak mindig is nagy hagyománya volt a Discovery Channel műsorán, ez a széria tehát egy régi műfajt mutat be egy teljesen új, hazai köntösben. A heti rendszerességgel ezentúl 20 órás kezdési időponttal jelentkező széria előző szezonjában újítás volt, hogy már nem csak magyarországi, hanem külföldi helyszínek is bemutatásra kerültek.

A hivatalos közlemény szerint "a hetedik évad izgalmai határainkon belül egy nyomtatott áramköröket, illetve egy aerosol palackokat gyártó üzemben kezdődnek. A Pécsett, illetve a somogyi Szennán található üzemekben közös, hogy olyan termékeket gyártanak, melyek már alapvető részeinek számítanak a mindennapoknak. A mindenki életében fellelhető elektronikai eszközök és a pipere polcokon pihenő hajlakkos és dezodoros dobozok alapanyagainak gyártási folyamatainak bemutatása után a műsor Szlovákiába és Németországba kalauzolja a nézőket, ahol megismerhetik a mész bányászatának és felhasználásának ezernyi titkát és felfedi kapuit Európa egyik legzöldebb üzeme is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yodafon #1
    Na ezt mondjuk neznem....