Szekeres Viktor

Indiana Jones még mindig szörnyen népszerű itthon

A teljes lakosság körében a Jóban Rosszban, míg a 18-49 évesek között az Indiana Jones legújabb része lett a TV2 legnézettebb programja - mindkét műsor idei rekordot hozott.

A teljes lakosság körében a múlt hét szerdai Jóban Rosszban (2. epizód) a heti toplistán nemcsak a TV2 legnépszerűbb műsora és összesített második helyezett lrzz, de egyben a csatorna idei legnézettebb produkciójává is vált. A teljes lakosság körében elért sikerek mellett, a TV2 múlt héten a 18-49 évesek között is népszerű volt: 3 alkalommal is megszerezte a piacvezető pozíciót főműsoridőben, mégpedig hétfőn, szerdán és vasárnap.

A hét utolsó napja ráadásul a TV2 idei harmadik legsikeresebb napja lett, amihez nagyban hozzájárult az esti film, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, mely a csatorna idei legnézettebb programjának bizonyult ebben a 18-49 évesek körében. A negyedik Indiana Jones-film a heti toplistán a második helyezést szerezte meg, hajszálnyival lemaradva az első helyezett Csillag születik végső döntőjétől (különbség 0,4 AMR%).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #4
    "Nicolas Cage szívbe injekciózós jelenetét kivágták "
    Nem csak azt vágták meg, a RTL klubos verzióból több minden is ki volt vágva !
  • Zombee #3
    Nosztalgia? Szerintem nosztalgia nélkül is remek filmek, bár tény, hogy először én is kb. 8 évesen láttam, jó 20 éve.
    Amúgy a Függetlenség napja is nagyon jó, én vasárnap meg is néztem - igaz DVD-ről, a tévés filmnézést 10 éve bojkottálom, amióta belefutottam a megvágott Sziklába (Nicholas Cage szívbe injekciózós jelenetét kivágták).
  • xido #2
    Teljesen igazad van..a riválisa a másikon a Függetlenség napja volt,ami szintén szeretek bármikor megnézni..de Jones-nak nosztalgikus értéke felbecsülhetetlen :)
  • Zombee #1
    Nem nagyon nézek tévét, csak előzetesekből tudom, miket adnak, de szerintem korábban országosan ingyenesen fogható csatornán a negyedik Indiana Jones kalandot még nem sugározták, így érthető, hogy sokan megnézték - nem mindenki jár moziba (ami egyébként hiba, mert sokszor igazi élmény), másrészt DVD-n sem veszik meg, ugyanakkor sokan azt se tudják, hogy kell lewarezolni, így maradnak ezek a retek tévéadók.

    Másrészt az Indiana Jones filmek nagyon jók, Ford alakítása, a remek sztori és a látvány együtt ma is ütős.