Szekeres Viktor

Rekordnézettség a TV2-nél

Az idén gyengélkedő Megasztár múlt héten évadbeli legjobb nézettségét hozta, de a TV2 vasárnap is jól szerepelt, a hosszú hétvégén három estét is megnyer a második legnézettebb csatorna.

Múlt pénteken volt a Megasztár idei szériájának fináléja, melyen eldőlt, ki lett 2012 Megasztárja. A Radics Gigi győzelmével végződő show-ra nagyjából 1,33 millióan voltak kíváncsiak, s ezzel hivatalosan is az eddigi legkevésbé nézett évaddá vált a hatodik. Nem is csoda, hogy a TV2 (egy időre) véget vet valóságshow-jának, hogy ősszel, vagy tavasszal egy újabbal, a Magyarország Hangjával rukkoljon elő.

A gyenge fináléval persze még így is jobb közönségarányt hozott a csatorna, mint hétköznap estéken, így annyira nem meglepő, hogy a főműsoridőt tekintve a pénteki nap lett az idei év eddigi legjobbja mind a teljes lakosság (28,6 SHR%), mind pedig a 18-49 éves tévénézők körében (26,3 SHR%) A négy napos hosszú hétvégén a TV2 egyébként három este is elnyerte a legnézettebb csatorna címet

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dresden1 #2
    Olyan szokott lenni az SG-n, iksszel. Nem hiszem, hogy bárki is fizetne azért, hogy leírják róla, hogy milyen gyenge évadot produkált a legjobbnak tartott műsora.
  • Jukare #1
    Az ilyen típusú cikkek aljára régebben odatettek egy (x) jelet, mely a fizetett hírdetést bizonyítja, de az legalább megnyugtató, hogy a szerző konzekvensen beszámol minden tívi kettes csodatételről... (piszkálódásnak szántam, nem kell komolyan venni.)