Szekeres Viktor

Megvan az új Tarantino-film magyar címe, plusz új képek jöttek

Quentin Tarantin Django Unchained című westernjét december utolsó hetében, azaz az Oscar-szezon legvégén mutatják be több olyan film társaságában, melyek jó eséllyel indulnak versenyben.

Az Intercom ma bejelentette, hogy megszületett a Django Unchained magyar címe, ezentúl Django elszabadul jeligével kell keresni a filmről szóló írásokat. Arról egyelőre még nincs hivatalos információ, hogy mikor kerül bemutatásra itthon a film, de valószínűsíthető, hogy januárban, ami azt is jelenti, hogy nem kell sokat várni a december 25-i amerikai premier után.

Klikk
ide! Klikk
ide!
Klikk
ide! Klikk
ide!

Ugyancsak a Tarantino-filmmel kapcsolatos friss hír, hogy újabb képek kerültek nyilvánosságra a filmből (a többit itt lehet megnézni). A képeken a főbb szereplőket lehet látni, Leonardo DiCapriót, Jamie Foxxot és Christoph Waltzot. A Django Unchained Quentin Tarantino nagyjából nyolcadik filmjének számít, már persze ha a két Kill Billt külön számoljuk, ha a Négy szoba egyik epizódját nem számoljuk, illetve ha a Grindhouse-projektbe készített Halálbiztost külön alkotásként kezeljük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    egy jó cikkíró megemlítené a 4.képen látható Franco Nero-t is,mint kedves gesztust a rendezőtől,hiszen ő volt az eredeti Django...de ilyen apróságot ne is írjunk egy cikkbe,mint érdekesség..