Szekeres Viktor

A legjobb csajok, Mel Gibson és Antal Nimród a Machete 2-ben

Mel Gibson nagyobb, Antal Nimród pedig kisebb szerepben fog feltűnni a Machete második részében, melyhez mellettük egyébként egy sor mutatós színésznő is aláírt a napokban.

Napok kérdése és elkezdődik a Machete folytatásának, a Machete Kills-nek a forgatása, és szinte minden nap kapunk híreket a filmhez csatlakozó újabb és újabb színészekről. A minap Zoe Saldana bólintott Robert Rodriguez felkérésére, legalábbis ezt kotyogta el a Moviehole-nak interjút adó főszereplő, Danny Trejo, aki azt is elárulta, hogy a Machete Kills jóval elszálltabb lesz, mint amilyen a meglehetősen elszállt Machete volt.

A visszatérő Jessica Alba és Michelle Rodriguez mellett a latin vonalat erősítendő csatlakozik a filmhez Sofia Vergara, de láthatjuk még benne Amber Heardöt és Mel Gibsont is - utóbbi úgy tűnik a fő rosszfiút fogja alakítani, egy fegyverkereskedőt, aki az amerikai kormány meg akar állítani, s ezért felfogadják Machetét. Sőt, mint azt a Népszabadság egyik újságírója Twitteren jelezte, a Machete Kills-ben is fel fog tűnni az első részben csúnyán elintézett Antal Nimród egy röpke jelenet erejéig.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • erahurka #8
    Alba megint benne lesz? Az első részt is nagyrészt az ő "szála" húzta le. Nimrod Antal remélem megint benyom valami magyar szöveget :D És mit szólnál ahhoz, ha megölnélek téged te kis majom.
  • Quantumleap #7
    Az imdb-s adatlapja szerint Savini benne lesz. Remélem, hiteles adat.
  • Quantumleap #6
    Két éve, mielőtt a Machete mozikba került volna, akkor is azt írta, hogy "Nimród is feltűnik a filmben egy rövid időre, de aztán bevégzi Machete által.". (nem pontos, de ez volt a lényeg) És sose felejtem el, ott ketten leírtuk, hogy nem így van, és mások letámadtak minket, hogy mit spoilerezünk. (Holott mi csak kijavítottuk a cikkbeli téves infót.)
  • Zombee #5
    Megelőztél. Nem az a baj, hogy a szerző nem látta a filmet, hanem hogy ennek ellenére le mer írni baromságokat.
  • Quantumleap #4
    Nimród mitől lett volna csúnyán elintézve? Machete életben hagyta szinte egyetlen karcolás nélkül.
    Vajon Tom Savini benne lesz-e a második részben? Elvégre ő is életben maradt.
  • AZTA #3
    Sztem Alba mostmár else megy a forgatásra hanem cgi-vel majd beleteszik egy az egyben...
  • sandor8206 #2
    ízlések és pofonok :-)
  • Dynamic #1
    Mel Gibson és Antal Nimród a legjobb csajok?