Szekeres Viktor

Plakát a RED 2-nek - és Anthony Hopkins főgonosznak?

Bár még több mint egy év van a premierjéig, a Summit Entertainment már most elkezdte reklámozni egyik jövő nyárra időzített képregény-adaptációját, a RED 2-t. Ráadásul egy nagy név is csatlakozhat a filmhez.

Cannes-ban, a jelenleg is tartó filmfesztiválon jelent meg először a RED második részének a plakátja, mely vizuálisan kifejezetten alkalmatlan a kedélyek felkorbácsolására, azonban a szereplők névsora mindenképpen figyelemreméltó. A plakátról ugyanis kiderül, hogy Bruce Willis mellett visszatér Helen Mirren, John Malkovich és Mary-Louise Parker is, de "újoncként" csatlakozik Dean Parisot filmjéhez Catherine Zeta-Jones és Byung-Hun Lee.

Sőt, friss hír a képregény-adaptáció folytatásával kapcsolatban, legalábbis a The Hollywood Reporter információi alapján, hogy a Summit Entertainment képviselői tárgyalnak Anthony Hopkinsszal, hogy csatlakozzon a filmhez, mint fő rosszfiú. A tervek szerint Hopkins karaktere elmegyógyintézetben dolgozó tudós lenne. Az elmegyógyintézet pedig valószínűleg Európában lenne, mert a történetről csak annyi derült ki eddig, hogy a film több európai országban is játszódna. A premierre egyébként 2013. augusztus másodikán kerülne sor jelen állás szerint.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)