Szekeres Viktor

Készül Az éhezők viadala és A bosszúállók paródiája

Nem meglepetés, hogy már most készítik az év eddigi legsikeresebb filmjeinek a paródiáját, bár azt még nem tudni, hogy hozzák össze Az éhezők viadalát A bosszúállókkal.

Jason Friedberg és Aaron Seltzer minden idők legrosszabb paródiafilmjeinek készítői nemcsak a The Biggest Movie of All Time 3D-t készítik, melyről már korábban hírt adtunk, hanem a Variety értesülései szerint új projektbe vágták nem létező fejszéjüket. A Csajozós filmet, a Bazi nagy filmet, a Spárta a köbönt, a Katasztrófafilmet és a Vámpíros filmet is jegyző páros ugyanis legközelebb a The Starving Games-t fogja megírni és megrendezni.

Az angolosok számára kiderülhet, hogy a The Starving Games cím Az éhezők viadalának eredeti címére, a The Hunger Games-re hajaz, tehát a paródia fő szála máris adva van. Azonban ahogy az lenni szokott, Friedbergék filmje nemcsak az idei év egyik legnagyobb sikerére fog koncentrálni, hanem más filmeket is ki fog figurázni, A bosszúállóktól kezdve a Harry Potteren át egészen a Sherlock Holmes-ig. A még szereposztással sem rendelkező filmet a Cannes-ban megrendezésre kerülő filmfesztiválon fogják árulni, de a német és a kelet-európai vetítési jogok már el is keltek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Mármint olvastad valahol és csont nélkül benyelted? Te tudod, hogy van ilyen és a többi rendező meg még mindig nem jött rá? Kiábrándítanak, nem ezért csinált 2010-ben és 2011-ben is 3-3 filmet.
  • nlght #3
    Én úgy tudom, hogy a német állam óriási összegekkel támogatja a filmipart, Uwe Boll pedig német és elég sok pénzt is kap, az állam nélkül már rég lehúzhatta volna a rolót.
  • STREEX #2
    Úgy láttam átlag 20 millióba kerültek a filmek és 70-80 milliót hoztak a konyhára.
  • Etinger #1
    A kérdés az hasonlóan Uwe Bollhoz felmerül: honnan ez a pénz? Miből? Kinek éri ez meg? Miért?