Szekeres Viktor

Készül minden idők legnagyobb filmje - és itt a plakátja is

Az Avatar sem kerülhette el a sorsát, hiszen a Bazi nagy film és a Csajozós film készítőinek következő paródiájában James Cameron scifije lesz a nézők röhögésének fő célpontja. Ráadásul a végeredményt 3D-ben lehet megnézni.

Jason Friedberg és Aaron Seltzer újabb paródia filmet készít, s ezúttal az Avatart fogja célba venni a rendező duó. A Bazi nagy film, a Vámpíros film, a Katasztrófafilm, a Csajozós film és a Spárta a köbön alkotóinak új műve szerényen csak a The Biggest Movie of All Time 3D (Minden idők legnagyobb filmje 3D) címet fogja viselni.

A készítők elmondták, hogy miután már kifigurázták a tinihorror műfaját, a romantikus komédiák kliséit, a nyári nagy filmlufikat, az ultramacsó 300-at, valamint az Alkonyat-jelenséget, adja magát, hogy minden idők legsikeresebb filmje, James Cameron Avatarja is terítékre kerüljön. Az Amerikában 700 millió, világszerte pedig több mint 2 milliárd dolláros bevételt produkáló scifi paródiája most van előkészítési fázisban, de a duó munkatempóját ismerve könnyen lehet, hogy a végeredmény már nyár végén megtekinthető lesz a multiplexekben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #5
    Hát nem tudom!
    Mindenesetre ezt is meg fogom nézni, mint az eddigieket is és titkon reménykedem, hogy most végre jó lesz. De negatívan állok hozzá, így csak pozitív csalódás érhet.
  • raven505 #4
    Totál igazad van donceleger!
    Mikor az ember elkezdi nézni a filmet és kb tíz perc után már azon gondolkozik hogy miért is nézek ilyen fost@licska filmet. Meg hogy erre költöttek annyi millió dollárt. De hát végül is nem értek a filmekhez, nem vagyok filmkritikus.
    Meg hát az amcsi ész járást sem érti a magyar ember, hiszen lehet hogy kint annyira röhögnek és nevetnek a sz@r filmeken hogy a popcorn kiesik a kezükből.
  • donceleger #3
    Ez talán azért van így, mert a Scarry Movie-kat nem is ők rendezték!!!
    Az első két rész a Wayens testvérek remekműve, a 3. és 4. rész pedig David Zucker rendezése.
    Ettől eltekintve teljesen egyértelmű, hogy ezekkel a filmekkel nem tudják felvenni a versenyt ezek a mai divat paródia filmek, ahol azt hiszik minél gusztustalanabb valami, annál viccesebb! Pedig nem az! Érdekes, ahogy haladunk előre az időben, úgy csökken a korosztály éve, akiknek ezeket a filmeket szánták. Vagy csak én vagyok ennyire szűklátókörű, hogy nem tudok röhögni ezeken a beteg vicceken??? Ezek közül még a Date Movie elment valahogy, de már ott is érezhető volt az izzadság szag. Előre meg tudtam mondani mikor milyen poén jön! És ez nem jó!
    Vissza kell hozni a helyzetkomikumokat!!!! Szópoénokat!!!
    Űrgolyhók örök darab! Csupasz pisztoly örök darab!
    Újra kellene tanulni parodia filmet gyártani!!!!!
  • Zaraki Kenpachi #2
    A Scary moviekon kívül mindegyik filmjük egy rakás sz*r volt. Régi idők paródia filmjei Űrgolyhók, Drakula halott és élvezi, Robin Hood a fuszeklik fejedelme, vagy Galaxy Quest.
    Mind mind kiválóak voltak, nem akartam pl 100 filmet egyszerre kiparodizálni. Hanem csak egyet de annak viszont minden egyes jelenetét :D.
  • hitman08 #1
    Ezeknek az embereknek egyszerűen fel kellene hagyniuk a filmkészítéssel. Friedberg és Seltzer a szakma kontárai.