Szekeres Viktor

Itt A csodálatos pókember új előzetese - benne a főgonosszal

Megérkezett A csodálatos pókember legújabb előzetese - az előző trailerekhez képest feljavított számítógépes effektekkel, ami főleg a POV-jeleneteknél látszik.

A nagy filmek közül nem egy A bosszúállók amerikai premierjére időzítette legújabb előzetesét, s ez főleg a képregény-filmekre igaz, így nem véletlen, hogy A sötét lovag: Felemelkedés mellett A csodálatos pókember is új trailert kapott a héten. Mivel az előzetes egy 3D-ben is vetített film előtt mutatkozik be, ezért a szerencsések 3D-ben is láthatják az új Pókember-mozi képsorait, melyben Gyík, a film rosszfiúja is feltűnik.


A július első napjaiban bemutatásra kerülő filmet 3D-ben, 2D-ben és IMAX 3D-ben is meg lehet nézni Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen és Sally Field főszereplésével. Mark Webb, a rendező pedig nemrég egy interjúban megerősítette azt, hogy A csodálatos pókember játékideje 2 óra lesz, vagyis a 90 perces hosszt sejtető pletykáknak nem volt igazuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • prophet88 #9
    remélem a film is csodálatos lesz nem csak a címe :)
    amúgy idén még szar filmet nemláttam :9
  • bcrics #8
    Egen, lesz vmi reboot az F4 háza táján is, bár őket is meglátogatta a Baxter házban Galactus szóval, az is jó sztori.
    Jó, rendben legyen egy F4 galactussal, majd húzzanak el végre titkos háborút vívni, majd jöhet a Venom-carnage Scene, ha mindez megvolt akkor jöhet végre egy értelmes Spawn film.
  • xido #7
    Mondjuk úgyis reboot-ra készülnek F4 tekintetében is,ha úgy csinálnák a Pókkal együtt,hogy egy kis cameo mindig legyen benne,ahogy Stark vagy Fury csinálta,azt nem bánnám :)
  • bcrics #6
    Gyik nem érdekel, Ócska:)
    Elfelejtetttem hogy Designernek az Isteni Todd Mcfarle-t tegyék meg.
    Tőlem még Michael Bay is rendezhetné a mozit, na ott elszabadulna a pokol asszem.
  • xido #5
    Álmodozz csak:)
    Azt maximum el tudnám képzelni egy jól renderelt Cartoon Network-nak tovább adott jogokat sorozat formájában..pedig szép lenne egy nagy crossover és egy eredeti Venom történet..csak abban ott volt Gyík is,itt meg ha már leírják a film végére..?
  • bcrics #4
    Jól beszélsz, a venom és Carnage vonalat énis várom mint a messiást, de mivel már megvolt az Avangeres, Össze lehetne hozni egy titkos háborúr, Galatussal és az elfuserált F4 kiegészülve persze.
    Na az lenne a jóság, és utána jöhetne egy egészEstés Venom-film, (ugye a Titkos Háború történetben szedte össze P.P a szimbiótát).
    Utána pedig egy Carnages sztori az Új Pókember harmadik filmjében ami kb 2016 el is készülhetne. de a F*szom se bír addig várni.
  • Narxis #3
    Brutáljó lesz!!!
  • RoyalPredator #2
    Nem vagyok kézi-hálóvető híve, és nem is értem, miért tartjátok fontosnak.
    Ha már szoperhős, legyen komplett a képességtára. Valahogy nem esik le, miért rendelkezik a pókok 3 tulajdonságával, ha a 4.-re már nem maradt "nafta".

    Jópofa filmek ezek, a játékokban is nagyon bírtam azt, amit ez a... póksrác művel, bár nem az én kategóriám.
    Brutalitást szeretem, nem az ügyeskedést és trükközést.
    Ezúttal is várom, hogy megkapja VENOM féle kitérőét!! De akkor legyen tényleg egy masszívabb állat, és Eddy Brock se egy hímringyó legyen, hanem sorstaszította kemény bűnöző, aki végül kemény moralitással küzd, és nem csak elpusztítani akarja pókembert, mert lebuktatta a hamis fotóit. OMFG mekkora hülyeség volt...
    Jah és Carnage... Várunk mint az antikrisztust!


    Ha lenne beleszólásom, Pókembert elvinném a "Scarlet-spiderman" vonalra. Afféle városi harcos lenne, parkourozve, nem ilyen alultáplált kretén, mint eddig. Hátizsákkal, bőrdzsekivel... De szép is lenne...
    Megyek és megrajzolom! Wáá!
  • Rotcsa #1
    Na, végre olyan lesz a pókember, mint a képregényekben is!
    Helyzet-komikumokkal és kézi hálóvetővel! :)
    Az előző pókember már nem pókember volt, hanem egy mély-depressziós, letargiában szenvedő, életképtelen, megnyomorodott magatehetetlen szerencsétlen.