Szekeres Viktor

Russell Crowe 2014-ben lesz a bibliai Noé

Nem nyáron és nem is a decemberi díjszezonban fogják bemutatni Darren Aronofsky következő filmjét, a Noét, melynek főszereplője Russell Crowe lesz.

Pár hete derült ki, hogy Russell Crowe lesz a főszereplője Darren Aronofsky következő filmjének, a Noah-nak, melyben a címszereplőt, a Bibliából ismert Noét fogja alakítani. Mostanra pedig az is kiderült, hogy a filmet 2014. március 28-án fogja bemutatni a Paramount Pictures, ami azt jelenti, hogy inkább közönségfilmes alkotásként próbálják eladni, még véletlenül sem az Oscar-szezonra időzítik, mint a rendező előző filmjeit, A pankrátort vagy a Fekete hattyút. (Ettől még persze lehet Oscar-esélyes.)

A forgatókönyv első verzióját Aronofsky írta Ari Handel közreműködésével, az átírásokért pedig az a John Logan felelt, akinek a munkái között olyan alkotások vannak, mint a Gladiátor, a Minden héten háború, az Aviátor, Az utolsó szamuráj és A leleményes Hugó. Természetesen jelenleg más filmről nem tudunk, melyet március 28-án mutatnának be két év múlva, viszont április negyedikére (Amerika kapitány 2) és tizenegyedikére (Stretch Armstrong) már betáraztak a stúdiók egy-egy nagyobb költségvetésű alkotást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • anubys1984 #1
    Jelen esetben igen valószínű, hogy a húsvéti időszakhoz lőtték be a filmet.