Szekeres Viktor

Megvan, ki játszhatja Steve Jobs-ot az életrajzi filmben

A közeljövőben két film is fog készülni Steve Jobsről, az Apple társalapítójáról. Az egyik forgatása már tavasszal elkezdődik és főszereplője Ashton Kutcher lesz.

A Variety április elsejei, de közel sem viccnek szánt értesülései szerint Ashton Kutcher fogja alakítani Steve Jobs-ot, az Apple társalapítóját a májusban forgatásra kerülő életrajzi filmben. A Két pasi meg egy kicsi sztárja abban a kisköltségvetésű független filmben szerepelhet, melyet Joshua Michael Stern fog rendezni Matt Whiteley forgatókönyvéből.


Kutcher neve először októberben merült fel, hiszen meglehetősen hasonlít az egykori hippi Jobs-ra. Azonban ezt a Jobs-filmet nem szabad összekeverni azzal a projekttel, mely igazi stúdiófilm lesz és az Apple-vezér saját életrajzi kötete alapján fogja elforgatni a Sony.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #4
    Mondjuk a hírhez szerintem ez a kép párosítás a legjobb illusztráció: LINK
    De érdekes, hogy a szakáll nélküli verziók is milyen jól egybevágnak.

    Persze az arcberendezkedés nem jelzi, hogy adott színész milyen jól fogja eljátszani az illetőt.
  • Caine #3
    Rick Moranis.
  • semmikozod #2
    Wyle fantasztikus volt a Szilíciumvölgy Kalózaiban, nem hiszem, hogy Kutcher fel tud érni hozzá. Gates-et ki fogja játszani? :D
  • shenmuedc #1
    Kíváncsi leszek, hogy itt is egy egoista önelégült pöcs lesz e mint a szilikonvölgy kalózaiban (és valószínűleg a valóságban) ebben is.