Szekeres Viktor

Elborult animációt készít a Dreamworks - itt az előzetes

Nem mindennapi animációs mozifilmmel próbálja sokkolni a közönséget a Dreamworks, a Rise of The Guardians-ben ugyanis nem a szokott arcát fogja mutatni a Télapó.

Cseppet sem tipikus animációs filmnek néz ki a Dreamworks animációs stúdiójának egyik új idei mozifilmje, a Rise of The Guardians, mely Amerikában november 21-én, idehaza viszont stílszerűen karácsony előtt, december 20-án kerül bemutatásra. Azonban hiába szerepel a filmben többek között a Télapó, a Fogtündér és a Húsvéti Nyuszi, egyáltalán nem egy szívhezszóló, cuki mesét fogunk kapni, legalábbis az előzetes alapján ezt lehet valószínűsíteni.


A Peter Ramsey és William Joyce által rendezett Rise of The Guardians-t a stúdió az Így neveled a sárkányodat készítőivel, valamint Guillermo del Toro nevével reklámozza, de persze a szinkron sem ismeretlen színészek (Chris Pine, Isla Fisher, Hugh Jackman, Alec Baldwin, Jude Law) részvételével készült - kíváncsian várjuk, hogy a magyar verziót kiknek a hangjával képzeli majd el a szinkronrendező. A film megjelenését követően, valamikor decemberben természetesen egy videójáték is meg fog jelenni azonos címmel, melynek kiadója a D3 Publisher lesz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • darvasmaci #13
  alig várom, élek halok az ilyenekért, ez kell egy (30 éves) gyereknek
 • Betonparaszt #12
  ÉLJENEK A TROLLOK!
 • IMYke2.0.0.0 #11
  Szerencsére, én mindig elolvasom a cikket, amihez hozzászólok - így nem veszem magamra kalapos01 hozzászólását.
 • Merces #10
  címet viszont még el tudják olvasni, holott az teljesen lényegtelen.

  pont mint a hozzászólásaid
 • NEXUS6 #9
  Hmmm, jó poénnak tűnik megcsinálni az Avengers Sánta Klausz edísönt, de jó poénokkal is meg kell majd tölteni azt a másfél órát. Ha túlságosan spec szuperhiró múvi paródia lesz, akkor szűkre szabják a célközönséget és bebukhatnak.
 • zidder #8
  Blikk...
 • kalapos01 #7
  LOL, megint két ember, aki csak a címig jutott. Az az ilyen lúzereknek van. :) (Bár lehet, hogy van, aki azt hiszi, hogy az újságcikkek címét az író adja, a filmek címét meg a fordító.)

  Ez egyébként tipikusan a hisztiskurvák ismérve. Amikor a hírben van baromság, akkor nem szólnak, a címet viszont még el tudják olvasni, holott az teljesen lényegtelen.
 • Skynet #6
  88569871. klisé összefogás sztori,amiben az hogy kicsit komolyabbnak ábrázolják a télapót és a húsvéti nyulat kb annyira elborult mint amennyire a pápa vietkong.... Gratulálok a cikkírónak...Dehát Szekeres.....
 • IMYke2.0.0.0 #5
  Na, már a mesékben is összefognak a "hősök"...
 • Zombee #4
  Egy tetovált sugárhajtású Télapótól még nem lesz feltétlenül elborult.