Elborult animációt készít a Dreamworks - itt az előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alig várom, élek halok az ilyenekért, ez kell egy (30 éves<#zavart2>#zavart2>) gyereknek
ÉLJENEK A TROLLOK! <#taps>#taps>
Szerencsére, én mindig elolvasom a cikket, amihez hozzászólok - így nem veszem magamra kalapos01 hozzászólását.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
címet viszont még el tudják olvasni, holott az teljesen lényegtelen.
pont mint a hozzászólásaid
pont mint a hozzászólásaid
Hmmm, jó poénnak tûnik megcsinálni az Avengers Sánta Klausz edísönt, de jó poénokkal is meg kell majd tölteni azt a másfél órát. Ha túlságosan spec szuperhiró múvi paródia lesz, akkor szûkre szabják a célközönséget és bebukhatnak.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Blikk...
LOL, megint két ember, aki csak a címig jutott. Az az ilyen lúzereknek van. 😊 (Bár lehet, hogy van, aki azt hiszi, hogy az újságcikkek címét az író adja, a filmek címét meg a fordító.)
Ez egyébként tipikusan a hisztiskurvák ismérve. Amikor a hírben van baromság, akkor nem szólnak, a címet viszont még el tudják olvasni, holott az teljesen lényegtelen.
Ez egyébként tipikusan a hisztiskurvák ismérve. Amikor a hírben van baromság, akkor nem szólnak, a címet viszont még el tudják olvasni, holott az teljesen lényegtelen.
88569871. klisé összefogás sztori,amiben az hogy kicsit komolyabbnak ábrázolják a télapót és a húsvéti nyulat kb annyira elborult mint amennyire a pápa vietkong.... Gratulálok a cikkírónak...Dehát Szekeres.....
Na, már a mesékben is összefognak a "hõsök"... <#wow3>#wow3>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na most vagy én néztem valamit félre,vagy nem..de nekem a szokásosnak tûnik,semmi elferdítéssel..lesz egy világ jóságait elorzó gonosz,akit meg kell fékezniük..slussz
Szerintem meg pont jó, hogy eltérnek a megszokott nyálzástól, és valami meghökkentõt, és formabontót csinálnak...jó lesz ez 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Nagyon alja-szint...<#szomoru2>#szomoru2>