Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek szóló poénok az Amerikai pite 4 új előzetesében

Ismét 18 éven felülieknek szánt poénok kerültek be az Amerikai pite: A találkozó legújabb előzetesében, ezért prűdebb olvasóinknak mindenképpen az óvatos klikkelést javasoljuk.

Pár nappal a negyedik Amerikai pite-mozifilm premierje előtt a Universal Pictures új előzetessel rukkolt elő. Ezúttal ismét egy "piros", azaz leginkább 18 éven felülieknek szóló trailert láthatunk, mely jóval többet mutat, mint a tavaly kiadott "piros" előzetes. Az Amerikai pite: A találkozó (American Reunion) Amerikában április hatodikán kerül mozikba, viszont itthon már ötödikétől meg lehet nézni a világpremiernek köszönhetően.


Az előzetesből is kiderül, hogy aki számít, visszatért a negyedik részre, amelynek premierje valahol a tavalyi Sikoly 4-gyel is párhuzamba hozható, hiszen mindkét esetben egy 100 milliós amerikai bevételt meghaladó sikerű trilógia nagyjából tíz évvel később elkészített negyedik részéről van szó. Azonban míg a Sikoly negyedik része messze alulmúlta az előzmények bevételeit, addig az Amerikai pite esetében ez hatalmas meglepetés lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #1
    Ebben a trailerben kb benne volt az egész film, és majdnem minden poén :D