Szekeres Viktor

Újabb sikeres fantasy sorozat itthon

A 11. héten a 18-49 éves korosztály 6,3%-a választotta főműsoridőben a Cool műsorait, ezzel az eredménnyel lett ismét a harmadik legnézettebb csatorna a Viasat3-at is megelőzve.

Ismét jó hetet zárt a Cool, főleg a csatorna filmjei teljesítettek jól az ünnepi hétvégén. A Cool házibajnokságát a március 15-én sugárzott Jégkorszak nyerte, amely 9,8%-os közönségarányával a középmezőny Top50-es listájának hetedik helyét szerezte meg. Rögtön utána a nyolcadik helyen, a pénteken vetített Taxi2 követi. A szombat esti Gyűrűk Ura - A két torony történetét az éppen tévénézők 6%-a választotta, míg vasárnap este a Kobra Sylvester Stallonével 6,6%-os közönségarányt ért el.

A 10. héten nagyszerű eredménnyel nyitott A hős legendája című fantasy sorozat, az első rész annyira sikeres volt, hogy idősávjában még a TV2-t is megelőzte. A 11. héten sikerült duplázni és a vasárnap 16:30-tól vetített epizód ismét a TV2 fölé kerekedett. A Kereső története átlagban 114 ezer nézőt ültetett le a képernyő elé, míg a TV2-n futó Babe 2 csak 85 ezret. Ezzel a Cool a kereskedelmi célcsoport körében 9,8%-os közönségarányt ért el és lett az RTL Klub (15,4% SHR) után a második az adott idősávban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Norinmw #2
    Hát ez szánalmas!
    Ezekkel a filmekkel lett a 3. legnézettebb???!!!
    Százszor leadott unásig nézett filmek. /Nem A hős legendájára értem, hanem a többire./
    Arról is kellene egy statisztikát készíteni, hogy hányan néztek tv műsor helyett letöltött DVD-t.
    Vagy uram bocsá' hányan hányan hagyták ki a tv nézést valami normálisabb elfoglaltság miatt.
  • narumon #1
    Kereső legendáját szerettük. 3 éve. Sajnos megszűnt :(