Szekeres Viktor

Rettenetesen be fogják égetni Nagy Ferót

A Showder Klub készítői új műfajokkal próbálják feldobni a sorozatukat. Ezúttal nem csak pár perces, konferansszal összekötött standup-betétekből fog állni a műsor, hanem önálló est és égetés is lesz.

Ma kezdődnek el az RTL Klub műsorán a Showder Klub legújabb szezonjának tavaszi epizódjai, s a tervek szerint ezúttal a szokásos nyolc rész mellett két speciális is el fog készülni. Az egyik egy önálló est lesz, melyet Kőhalmi Zoltán, a Dumaszínház társulatának egyik prominense fog prezentálni, a másik pedig Nagy Feró, előadóművész égetése. Mindkét műsort a Thália színházban fogják felvenni április első napjaiban.

Az önálló est magától értetődőnek tűnhet, viszont az égetéssel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a roast műfajáról van szó, mely itthon eddig nem nagyon honosodott meg, Amerikában viszont a Comedy Central évente két alkalommal is jelentkezik vele. A műfaj arról szól, hogy pár, általában jó humorú híresség összegyűlik, hogy válogatott sértéseket vágjon az adott adásra kiszemelt célpont fejéhez - akinek persze a roast végén van lehetősége visszavágásra.

A hazai verzióban Nagy Feró lesz az első kiszemelt celeb, akit a kör közepére állítanak, s őt olyanok fogják égetni, mint például Kovács András Péter, Kiss Ádám, Tereskova, Zalatnay Sarolta vagy Ganxsta Zolee.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • caius marius #4
    Pfuj tv! Droidok...
  • Hirvaer #3
    Tereskova meg Zalatnay osztja ki a celebeket, elsőként Nagy Ferót?!
    Ez kb. olyan, mintha a sz*r azt mondaná a f*snak, hogy büdös vagy!

    Sikeresen elb*sszák ezt a talán egyetlen valamilyen érték mentén menő saját készítésű műsort is, pedig valahányszor a műsor elején bevágták, hogy "ha eleged van a celebekből" mindig nyugodt mosoly ült ki az arcomra, hogy itt baj nem lehet; nem kell tartanom egy szűk óráig semmitől... max. Trabarnától :D

    Erre a mónika só meg a való világ hiányának okán idekergetik Nekünk a majomketrecből ezt a sok stílustalan jószágot, hogy ugráljanak a kanapén és ugassanak egymásra mint a kutyák, így elégítve ki a fent említett műsoron nevelkedett tanult nézőközönség igényeit, mivel azoknak is épp akad egy kis szabadidejük két posztgraduális képzés elvégzése közt.
    Nem véletlen szerintem, hogy pl. Kőhalmi nevét nem olvashatjuk az ég(et)ők közt.
  • TonySoprano #2
    Ez pont olyan lesz mint egy "való világ" vagy a többi faszság....
    Forgatókönyv gondoskodik az elhangzottakról és tettekről...
    És elég pénz fog gondoskodni a kiszemelt celeb mű felháborodásáról...
    Ki esett a Fábry és most kell valamivel pótolni...
    És ez igy mind rendben is lenne a mai világban amikor az ilyen mű,butitó,ál valóság show-kal van tele minden tv csatorna....
    Csak ezeket a stand up-os fiukat nem értem,hogy hogy adhatják a nevüket és hogy vehetnek részt ilyen baromságban!?
    Mert gondolom a 22:30-as időpontban a kutya sem nézi majd...
    Ha csak nem teszik be a Mónika show sávba h öreganyám nézze ezt...
  • Grodt #1
    Most őszintén... Zalatnay Cini, meg Gangsta?! Ez azért egy kicsit erős... Ki a fene az a Tereskova? Ezzel csak aza gondom, h belőlük vhogy nem azt nézem ki, h viccesen sértegetik, hanem kb. vérig sértik majd Ferót...