Szekeres Viktor

Saját standup műsort készít a magyar humorcsatorna

Tudja a fene, mi a helyzet a magyar standuppal, egy azonban biztos, Fábry Sándor saját show-jában a monológjaival milliókat ért el, mint ahogy a Showder Klub fiataljai az RTL Klubon is viszonylagos sikert mondhatnak magukénak.

Más kérdés, hogy a siker este 10 után jött, vagyis még nem fő-főműsoridőérett a műfaj, de a népszerűsége egyre csak nő, elég megnézni a standuposok vidéki haknijainak teltházait, illetve a Godot Cafe-beli fellépéseinek népszerűségeit. (A Dumaszínház csapatának tavaszi programját itt lehet elolvasni.)

És, ha már standup, akkor jó hír, hogy a Comedy Central Magyarország számos külföldi sorozat után végre újabb magyar tartalommal bővíti programját. A csatorna saját gyártású standup műsort készít a műfaj legkiválóbb képviselőivel. A Comedy Central bemutatja adásait jövő hétvégén Debrecenben rögzítik többek között olyan közreműködőkkel, mint Szőke András, Badár Sándor, Mogács Dániel, Maksa Zoltán vagy Litkai Gergely. (Helyszín a debreceni Lovarda, időpont március 12-13-14-e. A "Comedy Central bemutatja..." április közepétől látható majd a magyar humorcsatornán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gubancsikp #15
  • gubancsikp #14
    én elmegyek...
  • torcipepe #13
    hát na van aki hanyagolja a királyi adókat, emiatt nem ismeri az előadókat és a műsorokat régebbről, hanem csak az rtl műsorában ismerte meg őket (köztük én is). ez kb olyan, hogy a kisgyereknek minden vicc új. tehát az ezerszer ellőtt poénok is újak annak, aki először hallja.
  • kringo #12
    Readon TV Movie Radio Player

    Itt meg lehet találni az MR1kabarét, meg még vagy milliónyi más rádiót.
  • jeti00 #11
    1. Ezek nagy nevek, nem csak a showdereseket kéne ismerni akiknek a műsora ismétlés 99%ban...
    2. Rádiókabaré szerencsére mai napig van, link: http://www.mr1-kossuth.hu/ jobboldalt keress olyat h rádiókabaré!
    Amúgy rádióban:
    Adás: szombat 13.05 - 14.00
    Ismétlés: hétfő 14.05 - 15.00
  • m minnifield #10
    a rádiókabaré nem szűnt meg, csak átalakult. pont, hogy a dumaszínházasok csinálják. szombat 13 órától 14 óráig van, meg asszem hétfőn az ismétlés.
  • winnie #9
    mint tavaly, most is tavasszal folytatódik a tevrek szerint
  • lammaer #8
    Showder klub nagyon jo volt... amikor talalkoztam vele a musorujsagban, mindig atugrottam, mert azt hittem ez a Fabry fele Showdernek valami mellekaga (best of Fabry meg ilyenek - joideje gyengenek tartom mar a nagy dirrel durral harangozott Showdert)

    Aztan valahogy egy resz kozben kapcsoltam be a tevet - hoppa, egybol lattam kik vannak benne - sokukat ismertem mar a radiokabarebol (amit sajnos tudtommal a magyar radio megszuntetett). Na elo a net, lehuztam mind a ket evadot. Reg rohogtem mar annyit es joizuen mint rajtuk. Fabry maga ugyan nem vicces mar, de a megerzesei jok voltak, jol rastartolt a dumaszinhazas generaciora es vette a neve ala a fiukat.
  • Etinger #7
    Mikor lesz újra vagyis mikor várható, van infód róla?
  • scnad #6
    Maksa hiradót kéne még újraindítani, s tökönrugnám a TNW -t, ha nem jönne