Szekeres Viktor

Előzetest kapott Tim Burton legújabb agymenése

Tim Burton idén két filmmel is fog jelentkezni. Szeptemberi rendezése, az animációs Frankweenie előzetesét már láthattuk, most pedig a májusi Dark Shadows trailerje került sorra.

Jobb később, mint soha? Nem lehet azt mondani, hogy a Warner Bros. Pictures elsiette volna Tim Burton legújabb filmjének reklámkampányát, de ez is egy stratégia. A Dark Shadows május 11-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, s kevesebb, mint két hónappal a premier előtt végre mi is láthatjuk, hogy milyen őrületet talált ki az excentrikus rendezőisten.


A Dark Shadows alapján egy gótikus szappanopera képzi, mely 1966 és 1971 között volt látható Amerikában, s a műfajtól meglehetősen szokatlanul természetfölötti elemeket is tartalmazott. (Érdekesség, hogy eredetileg nem ilyennek indult, csak fél évvel a premier után változott meg a sorozat iránya.) A Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller, Bella Heathcote, Chloe Moretz és Gulliver McGrath főszereplésével készült Tim Burton-mozi főhőse Barnabas, a vámpír, aki a 18. században még emberként élte életét, de egy ballépést követően vámpírrá változott, hogy aztán eltemessék és csak 1972-ben szabaduljon ki sírjából, hogy rácsodálkozzon a meglehetősen megváltozott világra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Tiszta Adams family, de nem tűnik rossznak.