13
  • Paddy
    Sólyomszemen miért nincs maszk? A marvel képregénysorozatban mindig van rajta maszk.
  • billbester
    van 1 elképzelésem 1 jelenetből.Stan Lee ott van a képen valami kávézóban Amerika Kapitánnyal én el tudom képzelni, hogy Stan Lee lesz az öreg Bucky aki valahogy túlélte a zuhanástm mert az Ultimate univerzumos öreg Bucky eléggé hasonlít rá és így össze is függene.
  • xido
    Ja bocsánat...mikor bejelentették őt,szentül meg voltam győződve,hogy 3.részt kap,de imdb szerint sem..csak itt zöldül be
  • xido
    Én csak azt nem értem..hogy oké,volt Hulk alapfilm..2 rész is..2 szereplővel,de nem kellett volna a Ruffalo verziót is elsütni a team up előtt?
  • kalapos01
    Milyen lényeget akarsz még? Az előzetes a lényeg. Ha meg valamit nem veszel észre, csak a filmben, annál jobb.
  • Dynamic
    Akkor Gwyneth Paltrow. Őt is észrevettem, de a hírből egy új, eddig nem látott szuperhíróra asszociáltam. Ettől függetlenül szerintem nonszensz, hogy a lényeg nincs a hírben, ehelyett a cikkíró elvárja, hogy kikockázva nézzük a trélert, hátha észrevesszük, ami a konkrét hír lenne.
  • WoodrowWilson
    Én se nagyon vágom ki az új karakter. Talán Pepper Potts, lehet, hogy az ő szereplése még nem volt eddig megerősítve.
  • Rotcsa
    Marvel: Avangers Alliance a Facebook-on topic

• ManiaCop
    Ki az uj karakter?
  • zetortraktor
    Maria Hill még a plakátokon is rajta van, kábé két éve mindenki tudja, hogy benne lesz, Smulders is már mikor megkapta a szerepet. Rögtön a legelején látni egy "új" arcot.
  • cstommy
    Jééé Cobie Smulders, az Így jártam Anyátokkalból XD fura hogy nem szúrtam ki
  • Dynamic
    Maria Hill
    Bár nem nagyon ismerem a karakter, én is csak a youtube videó alatti leírásból tudom, mert hát úgy tűnik a cikkbe luxus lenne beleírni a lényeget.
  • cstommy
    Lehet hogy én vagyok a hülye de ki volt az a meglepetés karakter? Nekem semmik új pofa nem tünt fel...
    Egyébként nagyon királyul néz ki a film címe Japánul :D