Szekeres Viktor

Az első részlet A csodálatos pókemberből

Az A csodálatos pókember készítői nem csak előzetesekkel bombázzák a közönséget, hanem egy viral oldalnak köszönhetően már részletet is láthatunk a filmből, s ez csak az első ilyen "ajándék".

Miközben folyamatosan előzetes lázban égtünk, s folyamatosan érkeztek az újabbnál újabb trailerek, elfeledkeztünk arról, hogy egyes, premier előtt álló filmek gyártói nem csak összevágott képsorokat osztanak meg a potenciális nézőkkel, hanem olykor filmrészleteket is. Így tett a Sony is a The Amazing Spider-Man, azaz A csodálatos pókember esetében is. (A címben a magyar forgalmazó külön kiemelte, hogy a "pókember" szó kis kezdőbetűvel írandó.) A videó, melyben Peter Parker akar találkozni Gwen Stacy-vel a MarkOfTheSpider-Man.com oldalra került fel.


Ha akarjuk akkor a fenti, nyúlfarknyi részletecske még kapcsolódik is a legutóbbi előzeteshez, melyben Peter Parker megemlíti Gwen Stacy-nek, hogy azért a tűzlétrán mászott fel a lakásában, mert a "portás utálja" őt. Természetesen mindez csak a hivatalos magyar fordításban szerepel így, hiszen valójában nem a portásról beszél és az illető nem utálja őt, csak így sikerült egyszerűsíteni a "your doorman is intimidating" mondatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ennek sok értelme van, annyi derül csak ki, hogy ismét egy nyomi játsza Pókembert.