Darth Maul visszatér a Star Wars-sorozat új előzetesében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit gyerekes lett a sorozat de azert siman nezheto szerintem..
Csak a pénz , csak a pénz...
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Le ám!
Le kéne végre már forgatni Lukaszt is valami jó hosszú lépcsõn.
<#hehe>#hehe>
Le kéne végre már forgatni Lukaszt is valami jó hosszú lépcsõn.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az elsõ pár rész majdnem elvette tõlem a kedvet... az a kis padaribi eléggé tiszteletlenül beszél a mesterével, pedig nem is õ a csózen van. Tipikus vicces aranyos karakter, miatta vannak a komoly gondok, és meg kell menteni a csápjait de mégis mindenki elnézi neki. pfejj...
Nem kéne a 12 év alattiaknak eladni a Star Warst, nagyon nem illik a régi trilógia az üzlethez. Lehet le kellene újra forgatni a régieket, több cukisággal és vicceskedéssel. XP
Nem kéne a 12 év alattiaknak eladni a Star Warst, nagyon nem illik a régi trilógia az üzlethez. Lehet le kellene újra forgatni a régieket, több cukisággal és vicceskedéssel. XP
Én szeretem a sorozatot is. Tény, h van benne elég sok olyan rész ami elég gyerekes, de a 4. évad vége fele már nagyon jó részek voltak, az e heti meg eddig magasan a legjobb volt.
Azt azért ne felejtsétek el, h ahhoz, h Lucas minél több pénz tudjon ebbõl kiszedni, meg kell szerettetni már a 12 év alattiakkal is a SW-t.
Viktor viszont arra odafigyelhetnél, h ne lõj le ilyen dolgokat már a címben. Hiszen aki nézi a sorozatot most annak egy nagyon nagy poént lõttél le, már a címmel, úgyh köszönöm neked...
Azt azért ne felejtsétek el, h ahhoz, h Lucas minél több pénz tudjon ebbõl kiszedni, meg kell szerettetni már a 12 év alattiakkal is a SW-t.
Viktor viszont arra odafigyelhetnél, h ne lõj le ilyen dolgokat már a címben. Hiszen aki nézi a sorozatot most annak egy nagyon nagy poént lõttél le, már a címmel, úgyh köszönöm neked...
A bratyó meg a boszi nagyon elkúrhatnak valamit a rendbehozatalával ennek a "nyomoréknak", mert az elsõ rész két órájában nem beszélt annyit mint most, egy perc alatt. Elsõ pár részét láttam ennek a sorozatnak, és az elég is volt.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Nem baj most, jön Darth "wheelchair" Maul és legyorsul mindenkit az antigrav (vagy erõlebegtetett) tolószékével és mindenkit jól lefénykardol. 😄
Mondjuk nem kell neki ugrálnia... hiszen elég lenne az erõvel lebegtetni azt a duplapengés fotonspádét õ meg az erkélyrõl nézi ahogy ugrálnak a Jetik.
Mondjuk nem kell neki ugrálnia... hiszen elég lenne az erõvel lebegtetni azt a duplapengés fotonspádét õ meg az erkélyrõl nézi ahogy ugrálnak a Jetik.
No igen...amennyira badass-nek nézett ki Maul,annyira ki is bonthatták volna 2.5 rész erejéig a kegyetlenségét,mint anno Vaderét..aztán majd cselszövéssel hátba döfte volna Vader a 3.rész felénél...
Nézem az évadot. Az Obi1-os beépülõs fejvadászos téma már elfogadható volt 12 év felett is. Rámentek Szkájwóker karakterére. Meg már az ezek elõtti részek is errõl szóltak valamennyire.
Aki nem SW fan (ahogy én sem), az ellehet ezzel a sorozattal. Engem ez a Dártmól sem zavar, kb azt sem tudom, hogy ki ez.
Aki nem SW fan (ahogy én sem), az ellehet ezzel a sorozattal. Engem ez a Dártmól sem zavar, kb azt sem tudom, hogy ki ez.
https://twitter.com/foodlfg
Rég szembe szarta az elõzmény trilógiával, annál még ez a mesefilm is jobb.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hááát nekem az új trilógiából a hosszúnyelvû/fülû fekarepper zöld barátunk mellett ez a Dart Maul izé volt a másik nagyon röhögcséges dolog. Azonkívül, hogy fénykardozott egy sort, mint nagyon gonosz sok vizet nem zavart szegény. Persze kicsinálta Csikung Fengsui Kindzsongilt, de õ sem zavart sok vizet, gyak ki lehetett volna mindkettõt hagyni a sztoriból. Sõt mindhármat.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs