Szekeres Viktor

Itt a magyar előzetes a Trónok harca 2. évadhoz

Amerikában április elsején, itthon pedig április másodikán lesz először láthatóa Trónok harca című fantasy sorozat második szezonja, melyhez a hazai HBO saját előzetest is készített.

Nemrég kiderült, hogy a magyar HBO a Trónok harca, vagyis a Game of Thrones második szezonját az elsőhöz hasonlóan is az amerikai premier után egy nappal fogja sugározni. Ráadásul a csatorna olyannyira kiemelten kezeli a sorozatot, hogy még magyarított előzetest is készített hozzá, melyet Vass Gábor narrál. (A második szezon hazai premierjére április második fog sor kerülni, a részt magyar felirattal láthatjuk.)


Az új szezon, akárcsak az előző 10 részes lesz és a Királyok csatája kötetet fogja feldolgozni természetesen jó pár esemény kihagyásával, de a fontosabb motívumok megtartásával. Minderre sajnos azért van szükség, mert a készítők az írással és a forgatással, a sok utómunka és a körülményesebb forgatás miatt nagyjából ennyi epizódot tudnak biztosan leszállítani az HBO-nak. Ha az HBO berendeli a 3. szezont, akkor az feltehetően már nem az egész harmadik könyvet fogja bemutatni, hanem csak nagyjából a felét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #6
    Mivel egy évad nem egy kötet lesz már jövőre sem, így nyilván nem 5 évad lesz, hanem több. De az is lehet, urambocsá, hogy ez lesz az utolsó.
  • Pitterix #5
    A maradék 5 évadra.
    Mivel hét kötetes lesz, ha egyszer elkészül....
    Olvasd el, marha jó.
  • zetortraktor #4
    Akkor miért árulják egy kötetben a harmadik részt. Nem azon múlik, hogy hány részben adják el.

    NovaTerra: Milyen többi évadra?
  • tiaro #3
    Az elso evadbol is kimaradt ez-az. A harmadik resz meg eleve ket kotetes.
  • NovaTerra #2
    LOL.

    Egyébként elég sok rajongója van. Persze kérdés ebből mennyi nézi HBO-on illetve mennyien veszik majd meg DVD-n, BD-en, stb.. Szóval meglepő számomra, hogy inkább kihagynak a könyvből, mert azt gondolnám inkább mindent benne hagynak a sorozatban, hogy a többi évadra is maradjon "puskapor".
  • hurkaur #1
    Hat ferfiasan bevallom, bepisiltem az izgalomtol.