Szekeres Viktor

A TV2 ismét Való Világot vert

Meglepetésre két TV2-es műsor került a múlt heti nézettségi toplisták élére: a teljes lakosság körében a Tények, a 18-49 évesek körében pedig a Megasztár lett a legnézettebb.

A teljes lakosság múlt heti nézettségi toplistájának első helyére a TV2 népszerű hírműsora a Tények került csütörtöki adásával, de a nézettségi lista első öt helyén is négy Tények-adás szerepel, miközben az RTL Klubot csak egy Barátok közt-epizód képviseli. Ráadásul a hét minden napján, azaz hétből hétszer nyerte a nézettségi versenyt saját idősávjában a Tények.


A 18-49 évesek körében szintén TV2-es műsor lett a legnézettebb az elmúlt héten: a Megasztár második válogató adása került a toplista első helyére 31,4%-os közönségarányával. Ezzel immár második hete, vagyis indulása óta vezeti a célcsoport nézettségi listáját a TV2 valóságshow-ja. Arról persze nem szól a csatorna közleménye, hogy a 2010-ben pénteken produkált 2 milliós nézettséghez képest a mostani 1,3 millió nem tűnik soknak, de amíg az RTL Klubnak ennyire sem futja a Megasztár ellen (1 millió néző figyelte a Való Világot, de a kereskedelmi korosztályban nagyobb volt a különbség: 605 ezer kontra 347 ezer), addig mindenképpen sikernek tekinthető.

Ami a 18-49 éves célcsoport közönségarányának heti átlagait illeti, az előző négy héthez képest a TV2 közönségaránya teljes napon és főműsoridőben is 4,8%-kal emelkedett, mellyel a két országos kereskedelmi csatorna közötti különbség minimálisra csökkent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vviktor1 #8
    Tényleg nézi még valaki ezt a sok szennyet ? Mindkettőre érvényes, a csatornában nincs ennyi sz@r ahogy Hofi (meg)mondta.
  • winnie #7
    komolyan van, akit az izgat, hogy milyen címkét aggatnak valamire. ennyit rugózni a markertingen, wtf.
  • Laza #6
    Pf, belenéztem a fenti videóba ... ez a TV2 még mindig nem tudom milyen alapon állítja azt, hogy az Ők szolgáltatják, náluk lehet elérni az "Év hangja" címet?
    Maximum a "TV2 Év hangja" címet osztogathatják .......... idióták.
  • Laza #5
    Lassan Én is áttérek a Tényekre (egész nap csak az esti hírműsort nézem meg), mert még az is jobb, mint az új bulvár Híradó az RTL-en ... borzalom.
  • zidder #4
    Ez a cikk annyit sem ér mint a billenytűzet amortizációja amin begépelték...
  • Chris05 #3
    VV5-ből 10 percet, Megasztárból 3 percet láttam összesen. Nálam a VV5 nyert :)
  • SirAlo #2
    Nem csoda... a VV5 nagyon lapos lett
  • gabeone #1
    Ne nézzétek ezeket a szemét műsorokat. Rengeteg pénzt költenek ám a műsor elkészítésére és még s*ar is.