Szekeres Viktor

RTL-es az év műsora, TV2-es és m1-es az év műsorvezetője

Szépen megosztották a nézők a csatornák között a Story Gála 2011-es legjeire vonatkozó tévés díjait, hiszen az RTL Klub, a TV2 és az m1-es kapott elismerést.

A szombat esti Story gálán az X-Faktor második szezonja Az Év Televíziós Produkciója a magazin olvasói szerint, így már második alkalommal kapott csillagot az égen az RTL Klub népszerű valóságshow-ja. A díj persze nem meglepő, hiszen a bulvárlap olvasóinak rengeteg olvasnivalót adtak hétről-hétre a reality szereplői. Az RTL Klub másik emblematikus valóságshow-ja, a Való Világ 5 is kapott egy díjat, Az év leg-legje kategóriát nyerte meg.


Persze a többi csatorna is kapott elismerést a hatalmas olvasótáborral rendelkező laptól: az év műsorvezetője a sportriporterként és játékmesterként is remek Gundel Takács Gábor lett az m1-ről, míg az év műsorvezetőnőjének járó elismerést Várkonyi Andrea vihette haza, aki a Tények című hírműsor hírolvasója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #2
    Jó kis belsős buli lehetett, hogyan nyaljuk egymás valagát.. deeeee! :)

    "Az RTL Klub másik emblematikus valóságshow-ja, a Való Világ 5 is kapott egy díjat, Az év leg-legje kategóriát nyerte meg."

    Ezért jár a piros pont :)
  • kgbela #1
    De mi a kurva anyját keres ott Ms Eyebrow?