Szekeres Viktor

2011 legjobb mozis színészei

Vannak, akik az Oscart adó amerikai filmakadémiának hisznek, mások pedig inkább a szakmabeli kollégák szavának. A színészek céhe Amerikában kihirdette 2011 legjobbjait.

Az Oscar-díjátadó előtt nem sokkal, múlt héten az amerikai színészszervezet, a SAG (Screen Actors Guild) is díjazta 2011 legjobb mozifilmes alakításait. Ha valaki esetleg pénzt szeretne tenni a netes fogadó irodáknál a leendő győztesekre, annak mindenképpen érdemes tudnia például azt, hogy a legjobb férfi főszereplő a francia Jean Dujardin lett a The Artist - A némafilmesből, a nőknél pedig Viola Davis (A segítség) vitte el a pálmát, illetve a SAG díját.

A férfi mellékszereplők között az Oscarra is jelölt Christopher Plummer alakítását tartották legtöbbre színészkollégái a Kezdőkben, míg a hölgy epizodisták közül ugyancsak A segítségben játszó Octavia Spencer kapott elismerést. Éppen ezért nem okozott nagy meglepetést, hogy a legjobb színészi teljesítményt összességében a SAG A segítségben látta, mely filmben a díjazottak mellett még olyanok szerepeltek, mint Emma Stone, Jessica Chastain, Allison Janney és Bryce Dallas Howard. A SAG még a legjobb kaszkadőr teljesítményeket is díjazta, ebben a kategóriában kisebb meglepetásre az utolsó Harry Potter-film kapta a díjat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!