Szekeres Viktor

Új, hosszú előzetes a Trónok harca 2. évad elé

Már egyáltalán nem tűnik olyan messzinek a Trónok harca második szezonjának április elseji kezdése, bár az új előzetes láttán úgy érezzük, hogy nem jöhet elég korán a tavasz..., illetve a tél.

Az amerikai HBO vasárnap indította el új sorozatát, a Luck című lóversenyes drámát Dustin Hoffmann főszereplésével. A premier előtt és után a csatorna eljövendő sorozatszezonjainak előzeteseivel kedveskedett a nézőknek, így leadásra került a nyáron az ötödik szezonjával folytatódó True Blood - Inni és élni hagyni (True Blood) első idei promója, valamint az április elsején a második évaddal képernyőre kerülő Trónok harca (Game of Thrones) új videója, melyben ismerős eseményeket láthatnak azok, akik már olvasták George R.R. Martin regényeit.



Az HBO nézőinek jó hír lehet, hogy egyrészt itthon a Trónok harca folytatása az első szezonhoz hasonlóan az amerikai premierrel nagyjából egy időben kerül bemutatásra, másrészt pedig a fent említett Luck című sorozat első epizódját is meg lehet nézni magyar szinkronnal, mégpedig február hatodikán, azaz jövő hét hétfőn. A sorozatot Befutó címen kell keresni majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #2
    Ez most naggggyon el lett találva!
  • Narxis #1
    Fúúú ez brutáljó lesz!!!