Szekeres Viktor

Az első kép Vin Dieselről a Riddick-ben

Hála Vin Dieselnek és jelenlétének a közösség oldalakon, megjelent az első Riddick-kép a neten. A jelenleg is forgatás alatt lévő scifi a sorozat harmadik epizódja lesz.

Egy ideje már elkezdődött a Riddick című harmadik Riddick-mozifilm forgatása, s a főszereplő Vin Diesel úgy gondolta, hogy egy kicsit kedvébe jár a majdnem 30 millió Facebook-követőjének, s kirakott a közösségi oldalra egy fotót a készülő scifijéből. A Pitch Black – 22 évente sötétség és a Riddick - A sötétség krónikája után következő harmadik részt is az a David Twohy rendezi, aki a Pitch Black-ben kitalálta az antihős karakterét. A fontosabb mellékszereplők viszonylag szűkös köré pedig Katee Sackoff, Jordi Molla és Nolan Funk alkotja.


Egyelőre arról még nincs hír, hogy mikor kerülhet bemutatásra a Riddick, de a forgatás időpontja azt feltételezi, hogy akár már nyár végére is elkészülhet a film, de legkésőbb jövő tavaszig mindenképp bemutatásra kerül. A sorozat első része annak idején 2000-ben februári film volt, míg a folytatás 2004-ben nagyszabású nyári filmként volt beharangozva, de sajnos elég nagyot bukott. Így feltehető, hogy a harmadik részre nem csak a költségvetést csökkentették radikálisan, hanem a nyári bemutatóról is lemondtak, s kevésbé forgalmas időszakban próbálják sikerre vinni a Riddick-et.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!