Szekeres Viktor

Az első kép a Riddick 3-hoz

David Twohy, a Riddick-sorozat rendezője egy Riddick 3-as concept arttal kedveskedett Vin Dieselnek születésnapja alkalmából, aki pedig ezt megosztotta 26,5 millió követőjével is.

A tervek szerint szeptember közepén fog elkezdődni a harmadik Riddick-mozifilm forgatása, s az is biztosra vehető már jó ideje, hogy Vin Diesel a Pitch Black - 22 évente sötétség és a Riddick - A sötétség krónikája után ismét el fogja játszani az antihőst, s a filmet újfent David Twohy fogja rendezni. A cél pedig csak egy lehet: a 23 millió dollárból forgatott, meglepetéssiker első rész (Amerikában 39 millió dollár bevétel), valamint a 105 millió dollárból készítet, a 2004-es év egyik legmeglepőbb bukásának számító folytatás (Amerikában 58 millió dollár bevétel) után ismét egy sikerfilm kerüljön a mozikba. (A sötétség krónikája bukása miatt természetesen a Riddick 3 ismét elég alacsony költségvetés mellett fog készülni.)


A filmre hangolódva a fenti concept grafikát David Twohy rendező küldte Vin Dieselnek, aki Facebook oldalán megosztotta rajongóival is egy üzenet kíséretében, melyben köszönetet mond a számtalan születésnapi jókívánságért, képekért és videókért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zomil #18
    Én szeretem az 1. részt, de egy picivel a 2. jobban bejött, ezzel az ürfantasy stilussal...igazábol jobban örültem volna, ha valami hasonlot probálnak alkotni a 3. részben, mert szvsz a 2. rész végének hála elég sok lehetöség maradt nyitva a folytatáshoz és érdekelt volna, h mit csinál Riddick a saját hadseregével... :D
    De persze igy is érdekel a 3. rész, esetleg a 4. megint egy nagy epikus rész lesz... :D
    Mindenesetre Riddick az egyik kedvenc antihösöm :)
  • koschwarz #17
    nem volt egy nagy durranás a dark fury, bár a játékokhoz és filmekhez jól jött átkötőnek/kiegészítőnek.
  • cateran #16
    Nem sorozat, csak 1 resz:) A Dark Fury-ra gondolsz, azt hiszem..Lattam, de nem maradt sok emlek bennem, pedig szeretem az animekat..
  • Justil #15
    Hmm, valóban nincs, legalábbis nem sorozat, csak egy rész :)

    Ez.
  • cateran #14
    Persze, nekem is, csak eppen az 1. reszhez kepest visszaeses vagy inkabb nagyon mas stilus es nem annyira bejovos, mint az 1. resz. Riddick "szimpatikusabb" korozott, uldozott, gyilkos alfahimkent, mint univerzummegmento furionkent..
  • zetortraktor #13
    Nincs.
  • Justil #12
    Van amúgy egy Riddick sorozat is, animált, rajzfilmes grafikával. Látta vki?
  • NEXUS6 #11
    Hát én is így vagyok vele. Nagyon jó volt az első, mert alacsony költségvetésből egy nagyon jó kis sztori jött ki, jó karakterekkel, belső konfliktusokkal. STB.

    A második ilyen szempontból ugyan laposabb volt, azonban egy tök jó kis fantasy jellegű valamit kaptunk cserébe. Először én is néztem, hogy ez meg miez. De a magam részéről talán nem is tartom egy sorozatnak. Ugyan az a főhős neve, és ennyi. Én ezzel így magamban le tudom rendezni az ügyet és mindkét részt szerethetem. Jobb a békesség!


    David Twohy-nak meg mindegyik filmjét szeretem. Nem az az űberfaxa rendező, sok esetben a filmekben a karakterformálás is sablonos, személytelen, zombiszerű, de ebbe a hibába még Ridley Scott is beleesik, mégha neki több eszköze is van ennek elfedésére.
  • koschwarz #10
    nekem is tetszett a 2. rész, de tényleg túlzásba vitték...valahogy az első rész minimalizmusa után már túl epikus lett, túlságosan kiterjesztették magát az univerzumot. remélem a 3. rész is inkább minimál-sci-fi lesz, jó sok brutális akcióval.
  • Justil #9
    Nja, amugy ha nem derult volna ki az irasombol, en szeretem a masodik reszt is, mert egy nagy csomo hasonlo filmnel meg az is sokkal jobb...de ha valasztani kene, akkor az elso :)