Szekeres Viktor

Megvan, mikor folytatódik a Trónok harca

Csak áprilisig kell hibernálnia magát annak, akinek nem teljes az élete a Trónok harca nélkül. Vagy, másik megoldásként, el lehet olvasni George R.R. Martin regényciklusának második kötetét.

Az HBO sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a Trónok harca, vagyis a Game of Thrones második szezonja április elsején fog folytatódni Amerikában. Ez azt jelenti, hogy két héttel hamarabb kezdi el a fantasy sugárzását a csatorna, azzal a nyilvánvaló céllal, hogy már június első hetében adásba kerülhessen a második évad tizedik, záróepizódja. A magyar premier dátumáról még nincs hír, de nem hivatalos információk szerint ismét az amerikai adásokkal egy időben, illetve egy nap késéssel láthatjuk a részeket.


Az HBO nem csak a Trónok harcával készül tavaszra, a csatorna bejelentette, hogy március 10-én mutatja be a Game Change című tévéfilmjét Julianne Moore és Ed Harris főszereplésével. A politikai dráma középpontjában John McCain 2008-as elnöki kampánya fog állni. A csatorna két komédiával is jelentkezik tavasszal: a Girls április 15-től, míg a Veep április 22-től kerül adásba. Előbbi pár huszonéves lány válogatott megpróbáltatásainak és ritka sikereinek lesz a krónikája, utóbbi pedig egy frissen kinevezett amerikai alelnök életét mutatja be, aki rádöbben, hogy nem azt kapja új állásától, mint amire számított.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #2
    És a "Trónok szövetsége" című sorozatot mikor kezdik el?
  • FoodLFG #1
    Jó.