Szekeres Viktor

Februárban újabb két filmet láthatunk 2011 legjobbjaiból

Eddig is több mint két tucat film várt ránk a februári moziműsorban, de ez a lista két újabb, igencsak várt alkotással egészült ki pár perccel ezelőtt.

Ha valaki azt hitte, hogy idén nem a február lesz a legkeményebb mozis hónap, akkor azt gyorsan lehűtenénk. Már az eddig ismert februári kínálat sem volt semmi, hiszen olyan közönségfilmeket láthatunk a jövő hónapban, mint a Fogadom, a Szingli fejvadász, a Védhetetlen, a Szellemlovas 2, a Kémes hármas, A leleményes Hugó, Az utazás a rejtélyes szigetre vagy a Silent Hill - A halott város 2. Ráadásul az igényes, kritikailag elismert filmek terén sem lesz okunk panaszra, hiszen a tavalyi év legjobbjaiból láthatjuk végre A Vaslady-t, a Beszélnünk kell Kevinrőlt, a Hadak útjánt, A szégyentelent és természetesen a leginkább várt Utódokat. (És akkor a Baljós árnyak és A szépség és a szörnyeteg 3D-s premierjéről még nem is beszéltünk.)


Pár perce érkezett azonban a hír, hogy a Fórum Hungary még két olyan filmet műsorra tűz, melyek sokak top10-es listáján szerepelnek a 2011-es termésből. Február 16-tól láthatjuk a Michelle Williams főszereplésével készült My Week with Marilyn-t, a "Marilyn Monroe-s" filmet Egy hét Marilynnel címen, míg 23-tól érkezik a The Artist - A némafilmes, amelyik az Oscar-díj egyik legnagyobb esélyesének számít.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!