Szekeres Viktor

Már plakátja is van az új Bourne-filmnek

Úgy tűnik, hogy a Universal Pictures beindította a Bourne-széria negyedik epizódjának számító The Bourne Legacy marketingkampányát, hiszen a promókép után egy plakát is megérkezett.

Múlt héten még csak egy kép jelent meg a Bourne-sorozat negyedik részének szánt The Bourne Legacy-ról (A Bourne-örökség), ma pedig már egy, a filmhez készített plakátot is megmutathatunk, igaz sokkal okosabbak nem lettünk tőle. A képet a Cine 1 szállította, belőle megismerhetjük az új Bourne-betűtípust, a főszereplő nevét (Jeremy Renner), valamint a film címét - és a szlogenjét is, ami arra utasítja a nézőket, hogy készüljenek fel minden váratlanra.

A Universal Pictures filmjét a tervek szerint augusztus harmadikán mutatják be Amerikában, s bár a hazai premier dátuma még nincs kitűzve, valószínűsíteni lehet a világpremiert (plusz/mínusz egy hét). A főszereplő-cserén átesett új Bourne-filmnek nem lesz egyszerű dolga, ha meg akarja közelíteni bevételben az előző, Matt Damon főszereplésével készült epizódokat, hiszen azok sorra 122, 176 és 227 millió dollár bevételt produkált Amerikában, s a növekvő népszerűség Amerikán kívül is jellemző volt, hiszen míg első rész "csak" 95 millió dollárra volt jó, addig a két folytatás 112 és 215 millióra.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!