Szekeres Viktor

Főszereplője nélkül folytatódhat 2011 legsikeresebb új komédiája

A Universal stúdió valószínűleg akkor is folytatni fogja a tavalyi év egyik hatalmas sikerét, a Koszorúslányokat, ha az Annie-t alakító Kristen Wiig úgy dönt, hogy nem tér vissza a második részre.

Nagyjából egyszerre jött ki a hír arról, hogy a Warner folytatni tervezi a Förtelmes főnököket, a Universal pedig elkészítené a Koszorúslányok (Bridesmaids) második részét. Ha már az előzőt papírformának neveztük, akkor a Koszorúslányok folytatásának esélyét még inkább annak lehet, hiszen a film a Másnaposok 2 mögött Amerika legsikeresebb komédiája volt, s úgy lett nagy siker, hogy teljesen eredeti volt, tehát nem bírt semmilyen előzménnyel.


A második rész terveiről ugyancsak a The Hollywood Reporter adott hírt. A lapnak ugyanis azt mondta a gyártó Universal egyik késpviselője, hogy a második rész akkor is elkészül, ha abban nem vesz részt Kristen Wiig, aki nem csak a forgatókönyvet írta, hanem főszereplője is volt a komédiának, ő alakította Annie-t. Jelenleg a készítőkkel folynak a tárgyalások a második rész koncepcióját illetően, s ha meglesz a megfelelő, akkor beindulhat a munka gőzerővel.

A Koszorúslányok Amerikában 169, a világ többi országában pedig 119 millió dollár bevételt termelt úgy, hogy mindössze 32,5 millió dollárba került és erősen korhatáros volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Tavalyi év legszánalmasabb, legrosszabb filmje volt számomra. Csak becsületből ültem végig, hogy legyen alapja a kritikámnak, ha valaki kérdezi.
    Még hogy komédia, 1 vicces jelenet nem volt benne, csak a főszereplő karakter lúzersége és gagyisága.