Szekeres Viktor

Mégis jön a Szörnyecskék 3?

Lehet, hogy a Warner Bros. 1990 után ismét egy Szörnyecskék-filmet készít? A stúdió ugyanis a minap újraregisztrálta a film domainjét, mint ahogy a Zöld Lámpás 2-höz tartozó címet is.

Több filmes oldal is hírül adta, hogy a hollywoodi Warner Bros. stúdió meghosszabbította a Gremlins3.com domain regisztrációját, amit 2009 óta birtokoltak. A Gremlins természetesen a Szörnyecskék című horrorkomédiára utal, melyből eddig két részt láthattunk: 1984-ben és 1990-ben. Az első hatalmas siker volt, Amerikában 153 millió dollár bevételt hozott, míg a folytatás 41 milliós bevételével nagyot hasalt.

Érdekesség, hogy a domain 2009-es regisztrációja óta semmi konkrétumot nem lehetett hallani arról, hogy készülne folytatás, legutóbb 2007-ben röppentek fel hírek egy esetlegesen DVD-re készítendő Szörnyecskék 3-ról. Bár a Slashfilm most egy belsős forrásra hivatkozva azt írta, hogy hallani valamit a 3. rész előkészületeiről, a domain megújítása minden bizonnyal csak afféle biztonsági döntés volt, s nem azért került rá sor, mert tervbe van véve a film. Ezt bizonyítja az is, hogy a Warner Bros. korábban olyan domaineket is megszerzett, amik a Szárnyas fejvadász 2-re, a Halálos fegyver 5-re, a Rendőrakadémia 8-ra vagy a Kincsvadászok 2-re utalnak, de ezen projektekkel kapcsolatban sem történt előrelépés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Nem erről szól.
  • Blance #1
    Szerintem totál fölösleges lenne a 3. részt megcsinálni, főleg a 2. rész bukása után és elég sok idő telt már el ahhoz, hogy mindenki elfelejtse. A másik amiért felesleges az a rémecskék nevezetű ikertestvér filmek aminek már 4 része is van és 1 az 1ben ugyan arról szól mint ez.