Szekeres Viktor

Pár hét leforgása alatt láthatjuk itthon az év két legrosszabb filmjét

Adam Sandler és Gary Marshall felel az év két legrosszabb közönségfilmjéért, s fura véletlen, hogy mindkét alkotást decemberben tűzik műsorukra a hazai multiplexek:

Miközben decemberben olyan filmcsemegéket is láthatunk a magyar mozikban, mint Az élet fája, a Pénzcsináló vagy a Trancsírák, 2011 két legnagyobb mélypontjának számító film is elérkezik a hazai mozikban - év végére kiderül, hogy mekkora sikerrel. És még véletlenül sem a kritikusok által valamennyire tolerált Táncoló talpak 2-ről vagy a hivatalosan senki által nem várt, de a készítők szerint akár 200 ezer nézőre is esélyes, 3D-s romantikus komédiáról, az S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízásról van szó.


Arról, hogy melyik lett a kritikusi vélemények szerint az év mélypontját jelentő film, már mi is beszámoltunk, kis csúszással ugyan, az eredetileg kitűzött időpont után egy hónappal, de nálunk is bemutatásra kerül: Adam Sandler ikertesós komédiája, a Jack és Jill december 29-től lesz látható. Az az év leggyengébbje címre a napokban új jelentkező is akadt, mégpedig a Szilveszter éjjel (New Year's Eve) című, sokszereplős romantikus komédia, melyet csütörtök óta láthatunk idehaza. A Jack és Jill a RottentTomatoes kritikaösszesítő oldalon 4%-os jó/rossz kritika arányt volt képes elérni, azaz minden 25 kritikából 1 pozitív vélemény született, míg a Szilveszter éjjel, bár még került feldolgozásra az összes recenzió, egyelőre csak 6%-on áll, ami ugyancsak szélsőségesen alacsony érték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!