Szekeres Viktor

Mindenki megnézheti, hogy verik össze a Való Világos játékosokat

Vasárnap kerül sor a Való Világ 5 nagy Boksz Gálájára, amelyre a Villalakók kitartóan, napi több edzéssel készülnek. Azonban szerda este kiderült, hogy két játékos nem vehet részt a megmérettetésen.

Az RTL Klub, a műsort figyelemmel követő munkatársa által írt sajtóközleménye szerint a Való Világ 5-ben a nézők dönthették el, hogy kit akarnak látni a valóságshow Boksz Gáláján. A nézői szavazás eredményeként a lányok közül Eszter és Veronika került a két utolsó helyre, a fiúknál pedig Gergőt és Fecót nem akarták a nézők a ringben látni. Az edzők Szikora "Bunyós" Pityu (Attila és Vera segítője), Miló Viki (Csaba és Kinga segítője) és az Énekes testvérek; István (Gegő, Seherezádé és Fecó segítője) és Róbert (Eszter és Péter segítője) egyhangúan úgy döntöttek, hogy a lányok közül Veronika nem bokszolhat, így Eszter csatlakozott Kingához, Seherezádéhoz és Verához. A fiúk esetében az edzők nem tudtak egyezségre jutni, Gergő és Fecó is két-két szavazatot kapott. Végül a nézői szavazatok döntöttek, Fecó kapta a legkevesebb voksot, így Gergő várhatta, hogy Péter, Csaba és Attila közül kivel kell majd megküzdenie.


A vasárnap 19:00-kor kezdődő Boksz Gála az RTL Klub stúdiójában kerül megrendezésre, két lány és két fiú páros küzd majd meg egymással: Gergő ellenfele Csaba lesz, Attilának pedig Péter jutott. A lányok közül Eszter Verával kerül szembe, Seherezádé pedig Kingával. A négy meccs nyertese pedig elnyeri a védettséget jelentő lila kendőt, amelynek rögtön hasznát is veszik majd a Gálát követő Kiválasztáson. A Gála kommentátora Horti Gábor lesz, akinek jellegzetes, humoros stílusát a focirajongók már jól ismerhetik. Erdei "Madár" Zsolt kétszeres profi ökölvívó világbajnok vállalta, hogy szakkomentátorként közreműködik. A Gála supervisora Tóth Zsuzsanna lesz, a Profi Ökölvívó Szövetség alelnöke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!