Szekeres Viktor

Folytatni akarják Adam Sandler legsikeresebb filmjét

Adam Sandlerre eddig nem igazán volt jellemző, hogy folytatásokat készítsen saját filmjeihez, de úgy tűnik, hogy a Sony stúdió meg tudja őt győzni, hogy szerepeljen az eddigi legsikeresebb 2. részében.

A Variety úgy tudja, hogy a Sony Pictures megbeszéléseket kezdeményezett Adam Sandler produkciós cégével, a Happy Madison Productions-szel 2010-es sikerfilmjének, a Nagyfiúknak (Grown Ups) a folytatása érdekében. A hírek szerint az eredeti film írója, Fred Wolf már tárgyal a második rész forgatókönyvének elkészítéséről, s Sandler is érdeklődik a szerep iránt.


Egy esetleges Nagyfiúk 2 lehetne Adam Sandler saját projektjei közül az első folytatásfilm. Sandler filmjei közül négy is 158 és 163 millió dollár közötti bevételt ért el Amerikában: a Nagyfiúk, a Csontdaráló, az Apafej és a Vizesnyolcas - ezek voltak a legsikeresebb próbálkozásai hazájában. Azonban, ha az összbevételeket nézzük, akkor magasan a Nagyfiúk vitte el a pálmát, hiszen 109 millió dollárt kaszált Amerikán kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnar360 #7
    hmm ennek örülök, sztem az egyik legjobb vígjáték volt :) remek nyárias hangulattal :)

    szerintem nem csak mosolyogni lehetett rajta, hanem nem gyengén "röhögni" :P
  • Ender Wiggin #6
    Vajon ezúttal milyen sportkocsit vesz majd a színészhaveroknak?
  • donceleger #5
    Nekem nem tetszett annyira a nagyfiúk. Bár folytatás filmet ebből a legegyszerűbb csinálni a több szereplő miatt, de nekem pont ezért volt lapos az első. Sokkal jobbat is kihozhattak volna belőle. A kellékfeleség 100-szor jobb volt, ott sokat röhögtem, de a nagyfiúkon csak max elmosolyodtam.
  • zetortraktor #4
    Ja, ráadásul dupla. De jó volt.
  • Szefmester #3
    Nekem is jobban tetszett, bár az egy feldolgozás volt. :)
  • nessboth #2
    Adam Sandler ismét stábpénzen akar menni nyaralni, ahogy tette ezt az első részben, ja és a kellékfeleségben.
  • AZTA #1
    Csontdaráló jobb volt. :D