Szekeres Viktor

2012-ben is bemutathatják a 24-ből készült mozifilmet

Ha minden jól megy, már 2012. végén vagy 2013. első felében visszatérhet Jack Bauer, azonban ezúttal a mozik vásznaira, A Fox stúdió ugyanis úgy döntött, hogy megpróbálkozik a 24-mozifilm elkészítésével.

A Deadline infói szerint végre egy fokkal nyugodtabban alhatnak a 24 rajongói, hiszen végre valami haladást lehet tapasztalni a régóta tervezett mozifilm ügyében. A lap értesülései szerint annyi történt, hogy a Fox stúdió megbízott egy forgatókönyvírót (nevezetesen azt a Mark Bombacket, aki a Száguldó bombát és az Emlékmás feldolgozását írta), hogy december végére készítse el szkriptjét Jack Bauer legújabb, és vélhetően utolsó kalandjáról.

A stúdió szerint mostantól minden a szkripten fog múlni, bár a tét nem lehet túl nagy, hiszen Bomback már vázolta a stúdiófőknek, hogy képzeli el a filmet, s ezek alapján kapta meg a forgatókönyvírási megbízást. Ha minden jól alakul mindezt azt jelentheti, hogy tavasz közepén elkezdődhet a film forgatása, nagyjából akkor, amikor Kiefer Sutherland új tévésorozatának, a Touch-nak a forgatási munkálatai véget érnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)