Magyarország nem kap az új Batman 6 perces extra előzeteséből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval te nem tudtad, hogy milyen filmre veszel a pénztárnál jegyet? De mikor elkezdõdött a film akkor kijöttél? Komoly arc lehetsz 😄
Am az Alkotás mozi lehetett az a hely. Egyébként ott elég nagy betûkkel kint volt a napi mozimûsor a kasszánál. No mindegy. Jót nevettem
Am az Alkotás mozi lehetett az a hely. Egyébként ott elég nagy betûkkel kint volt a napi mozimûsor a kasszánál. No mindegy. Jót nevettem
Életem nagy élménye az amikor a délinél beültem a moziba(még mûködött akkoriban) egy filmre mert várni kellett a vonatra. Már nem tudom mit akartam megnézni, de elkezdõdött a batman. Elõször azt hittem elõzetes, de 10 perc után rájöttem, hogy ez tényleg már a film. Így kénytelen voltam távozni és egy sörözõben várni a vonat indulásáig. 😄 Most össze vagyok törve ennek a hírnek a hallatán. 😊
húha, életem értelmetlen innentõl kezdve..
Az egyik megy IMAX-ben, a másik nem - inkább tûnik az egész valami IMAX-promóciónak, lehet, hogy csengettek az IMAX-esek. Egyébként sem túlzott bevételnövelés az, hogy 40 moziban adják Amerikában 5 napig.
Továbbra sem értem, hogy miért a MI4 elõtt vetítik, mikor az Paramount film. A Warner részértõl sokkal logikusabb lenne, ha egy héttel korábban kezdené a promóciót és a Sherlock2 bevételeit növelné vele...
Ez hülyeség !
A LEGENDA VAGYOK IMAX-verzójának premierekor már vetítették a sötét lovag elsõ 6 percét.
a film elõtt vetítették a jokeres részt !
A LEGENDA VAGYOK IMAX-verzójának premierekor már vetítették a sötét lovag elsõ 6 percét.
a film elõtt vetítették a jokeres részt !
Igen volt, az addig tartott amíg Joker le nem vette a bohócmaszkot a bankban.
"Magyarország nem kap az új Batman 6 perces extra elõzetesébõl"
Nem baj, majd letöltjük. ,nyáron meg majd a teljes filmet is...
He-he-he !
Nem baj, majd letöltjük. ,nyáron meg majd a teljes filmet is...
He-he-he !
volt, bár az "csak" a film tényleges elsõ 6 perce volt és nem adták le moziban, hanem a TDK BR-jére tették rá. az anno jóval késõbb jött, mint a DVD, hiszen a BR csak akkor kezdett kijönni a "beta" fázisból. bazzeg de régen volt! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A cím nem tükrözi a belsõ tartalmat. Szenzációhajhász dolog ez. Nagy Britannián kívül Európa nem kap ebbõl. Ergo a cím: Magyarország sem kap a ...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Sötét lovaghoz is volt ilyen ?????
Szerinted az elõzetesek nem szoktak felkerülni egyébként is a netre? Nem láthatod IMAX-ben, ez a lényeg.
Lol, ezek a torrent és a youtube korszakában tényleg azt hiszik, hogy nem fogja látni mindenki, aki csak akarja?
Nem fogom telesírni a zsepim, de terveztem hogy megnézem az M:I-4-et, fõképp a szupertrailer miatt .... nem baj, megmarad a lóvé 😊