16
  • Sliders
    Szóval te nem tudtad, hogy milyen filmre veszel a pénztárnál jegyet? De mikor elkezdődött a film akkor kijöttél? Komoly arc lehetsz :D

Am az Alkotás mozi lehetett az a hely. Egyébként ott elég nagy betűkkel kint volt a napi moziműsor a kasszánál. No mindegy. Jót nevettem
  • wraithLord
    Még a héten megveszem a repülőjegyet Angliába! :)
  • moon08
    Életem nagy élménye az amikor a délinél beültem a moziba(még működött akkoriban) egy filmre mert várni kellett a vonatra. Már nem tudom mit akartam megnézni, de elkezdődött a batman. Először azt hittem előzetes, de 10 perc után rájöttem, hogy ez tényleg már a film. Így kénytelen voltam távozni és egy sörözőben várni a vonat indulásáig. :D Most össze vagyok törve ennek a hírnek a hallatán. :)
  • KP27
    húha, életem értelmetlen innentől kezdve..
  • alexTv
    Egy könnycseppet elmorzsoltam a szemem sarkában.
    Milyen sanyarú a sorsa a magyarnak...:-)))
  • zetortraktor
    Az egyik megy IMAX-ben, a másik nem - inkább tűnik az egész valami IMAX-promóciónak, lehet, hogy csengettek az IMAX-esek. Egyébként sem túlzott bevételnövelés az, hogy 40 moziban adják Amerikában 5 napig.
  • anubys1984
    Továbbra sem értem, hogy miért a MI4 előtt vetítik, mikor az Paramount film. A Warner részértől sokkal logikusabb lenne, ha egy héttel korábban kezdené a promóciót és a Sherlock2 bevételeit növelné vele...
  • Béka Benő
    Ez hülyeség !
    A LEGENDA VAGYOK IMAX-verzójának premierekor már vetítették a sötét lovag első 6 percét.
    a film előtt vetítették a jokeres részt !
  • Béka Benő
    Igen volt, az addig tartott amíg Joker le nem vette a bohócmaszkot a bankban.
  • Béka Benő
    "Magyarország nem kap az új Batman 6 perces extra előzeteséből"
    Nem baj, majd letöltjük. ,nyáron meg majd a teljes filmet is...
    He-he-he !
  • ProGabe #6
    volt, bár az "csak" a film tényleges első 6 perce volt és nem adták le moziban, hanem a TDK BR-jére tették rá. az anno jóval később jött, mint a DVD, hiszen a BR csak akkor kezdett kijönni a "beta" fázisból. bazzeg de régen volt! :D
  • tomcsa4
    A cím nem tükrözi a belső tartalmat. Szenzációhajhász dolog ez. Nagy Britannián kívül Európa nem kap ebből. Ergo a cím: Magyarország sem kap a ...
  • Jawarider
    Sötét lovaghoz is volt ilyen ?????
  • kalapos01
    Szerinted az előzetesek nem szoktak felkerülni egyébként is a netre? Nem láthatod IMAX-ben, ez a lényeg.
  • Mardekár
    Lol, ezek a torrent és a youtube korszakában tényleg azt hiszik, hogy nem fogja látni mindenki, aki csak akarja?
  • tyuklepes
    Nem fogom telesírni a zsepim, de terveztem hogy megnézem az M:I-4-et, főképp a szupertrailer miatt .... nem baj, megmarad a lóvé :)