16
-
#16 Szóval te nem tudtad, hogy milyen filmre veszel a pénztárnál jegyet? De mikor elkezdődött a film akkor kijöttél? Komoly arc lehetsz :D
Am az Alkotás mozi lehetett az a hely. Egyébként ott elég nagy betűkkel kint volt a napi moziműsor a kasszánál. No mindegy. Jót nevettem -
#15 Még a héten megveszem a repülőjegyet Angliába! :) -
#14 Életem nagy élménye az amikor a délinél beültem a moziba(még működött akkoriban) egy filmre mert várni kellett a vonatra. Már nem tudom mit akartam megnézni, de elkezdődött a batman. Először azt hittem előzetes, de 10 perc után rájöttem, hogy ez tényleg már a film. Így kénytelen voltam távozni és egy sörözőben várni a vonat indulásáig. :D Most össze vagyok törve ennek a hírnek a hallatán. :) -
KP27 #13 húha, életem értelmetlen innentől kezdve.. -
#12 Egy könnycseppet elmorzsoltam a szemem sarkában.
Milyen sanyarú a sorsa a magyarnak...:-))) -
zetortraktor #11 Az egyik megy IMAX-ben, a másik nem - inkább tűnik az egész valami IMAX-promóciónak, lehet, hogy csengettek az IMAX-esek. Egyébként sem túlzott bevételnövelés az, hogy 40 moziban adják Amerikában 5 napig. -
anubys1984 #10 Továbbra sem értem, hogy miért a MI4 előtt vetítik, mikor az Paramount film. A Warner részértől sokkal logikusabb lenne, ha egy héttel korábban kezdené a promóciót és a Sherlock2 bevételeit növelné vele... -
Béka Benő #9 Ez hülyeség !
A LEGENDA VAGYOK IMAX-verzójának premierekor már vetítették a sötét lovag első 6 percét.
a film előtt vetítették a jokeres részt !
-
Béka Benő #8 Igen volt, az addig tartott amíg Joker le nem vette a bohócmaszkot a bankban. -
Béka Benő #7 "Magyarország nem kap az új Batman 6 perces extra előzeteséből"
Nem baj, majd letöltjük. ,nyáron meg majd a teljes filmet is...
He-he-he ! -
#6 volt, bár az "csak" a film tényleges első 6 perce volt és nem adták le moziban, hanem a TDK BR-jére tették rá. az anno jóval később jött, mint a DVD, hiszen a BR csak akkor kezdett kijönni a "beta" fázisból. bazzeg de régen volt! :D -
tomcsa4 #5 A cím nem tükrözi a belső tartalmat. Szenzációhajhász dolog ez. Nagy Britannián kívül Európa nem kap ebből. Ergo a cím: Magyarország sem kap a ... -
Jawarider #4 Sötét lovaghoz is volt ilyen ????? -
kalapos01 #3 Szerinted az előzetesek nem szoktak felkerülni egyébként is a netre? Nem láthatod IMAX-ben, ez a lényeg. -
Mardekár #2 Lol, ezek a torrent és a youtube korszakában tényleg azt hiszik, hogy nem fogja látni mindenki, aki csak akarja? -
tyuklepes #1 Nem fogom telesírni a zsepim, de terveztem hogy megnézem az M:I-4-et, főképp a szupertrailer miatt .... nem baj, megmarad a lóvé :)