Szekeres Viktor

Rendezőt kapott a Bridget Jones 3

A zseniális Alul semmit készítő, de azóta a középszerbe süllyedt Peter Cattaneo rendezheti a Bridget Jones-sorozat 2012-ben forgatásra kerülő harmadik epizódját.

A Deadline úgy értesült, hogy a Bridget Jones harmadik részét legyártani tervező Universal Pictures, valamint Working Title előrehaladott tárgyalásokat folytat Peter Cattaneo rendezővel. Cattaneo legnevesebb munkája az Alul semmi volt, melynek hatalmas sikerét azóta sem tudta megismételni. Olyan filmeket készített eddig, mint a Szerencsés McLépés vagy az Opal Dream, Amerikában pedig a hatalmasat bukó, de egyébként nem rossz A meztelen dobossal debütált. (Egy ideje már csak tévésorozatok mellett dolgozik.)

A tervek szerint a romantikus filmsorozat harmadik epizódját valamikor 2012. elején forgatnák le, s természetesen mind Renée Zellweger, mind Colin Firth, mind Hugh Grant visszatérne. A film forgatókönyvét a könyvek írója, Helen Fielding szerezte David Nicholls és Paul Feig közreműködésével. A siker az előző részek fogadtatása alapján garantáltnak mondható, hiszen a 2001-es eredeti film 282 millió dollár bevételt hozott világszerte, míg a 2004-es folytatás 262,5 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • richard45 #3
    Miért ne?
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Csak egy, pusztán elméleti kérdés jut eszembe az egészről [tehát, nem várok senkitől megmagyarázást]: Miért?!
  • czyi #1
    "A film forgatókönyvét a könyvek írója, Helen Fielding szerezte" --- hm. a film (vagy bármi más) ZENÉJÉT szokás szerezni. ha a forgatókönyvet szerezte valaki, akkor kapcsolatait latba vetve jó pénzért (és/vagy egyéb dolgokért cserébe) kapta valakitől.