Szekeres Viktor

Haláleset a G.I. Joe 2 forgatásán

Nem olyan régen a The Expendables - A feláldozhatók forgatásán szenvedett halálos balesetet egy kaszkadőr, most pedig egy másik akciófilm stábtagja hunyt el szokatlan körülmények között.

A Paramount stúdió megerősítette a TMZ korábbi értesüléseit, miszerint egy díszletépítő munkás kedden életét vesztette a második G.I. Joe-mozifilm, a G.I. Joe 2: Retaliation forgatásán. A stúdió közlése szerint meglehetősen szokatlan baleset történt a New Orleans-i forgatáson: egy helyben felvett munkás éppen a díszlet lebontásán dolgozott egy ollós emelőkosáron, amikor a gép felborult. A halálos sérüléseket szenvedett férfi családját a stúdió részvétéről tájékoztatta, s ígérték, hogy kivizsgálják a tragédia körülményeit.

A biztonsági intézkedéseknek köszönhetően a hollywoodi filmforgatásokon nagyon ritka a halálos baleset, s sérüléseket is inkább csak a kaszkadőrök szenvednek el, azonban a G.I. Joe: Retaliation díszletében történt tragédia rövid időn belül már a második volt, hiszen a The Expendables második részének egyik kaszkadőre egy robbanás áldozata lett. A Paramountra egyébként is "rájár a rúd", hiszen tavaly év végén a Transformers 3 forgatásán egy félresikerült kaszkadőr kunszt okozta egy statiszta súlyos sérüléseit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!