Szekeres Viktor

Amerika kapitány is benne lesz a Jégemberben

Pár nagyobb képregényfilm után Chris Evans egy képregényfilmre hajazó címet viselő brutális bűnügyi drámában fog feltűnni bérgyilkosként. A The Iceman egy hátborzongató igaz történeten alapul.

A Deadline információi szerint a sokak által Amerika kapitányként és a Fantasztikus Négyes Johnny Stormjaként ismert Chris Evans fogja váltani a korábban bejelentett James Francót a The Iceman című sorozatgyilkosos filmben, ő lesz Michael Shannon partnere. A The Iceman Anthony Bruno The Iceman: The True Story of a Cold-Blooded Killer című könyve alapján készül, valamint a Jim Thebaut által forgatott The Iceman Tapes: Conversations with a Killer című dokumentumfilmben elhangzottakból is meríteni fog.


A valós történeten alapuló The Iceman Richard Kuklinski története. Kuklinski hírhedt bérgyilkosa volt a maffiának, s emellett szerető családapa. Az Iceman, azaz Jégember becenevet onnan kapta, hogy áldozatainak testét előszeretettel fagyasztotta le, ezzel is lehetetlenné téve haláluk időpontjának megállapítását. Kuklinski "foglalkozását" az idillikus családi élet megteremtésére használta, nem csoda, hogy családja és szomszédjai is csak egy átlagos üzletembernek tartották. A gyilkos több mint száz személlyel végzett pályája során, de megbánást nem tanúsított, mindössze a családjának okozott fájdalmat sajnálta. Evans a filmben egy mentor bérgyilkost fog alakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #12
    Amúgy teljesen véletlenül jól hitted, Jégember tényleg egy Marvel karakter, az X-Men tagja.
  • Zombee #11
    Tény, hogy egy hírt nem lehet elrontani. Csak épp amikor felvették SzV-t cikkírónak, ezt elfelejtették közölni vele. És mivel ő nem tudta, hogy ez lehetetlen, ezért megcsinálta :).
  • asdasdasd #10


    Amúgy csinálhatnának egy fimet a képregény Jégemberről, de ez a cím.....
  • zetortraktor #9
    Nála nincs semmi irónia, hiszen egyértelmű, hogy mit ír. Én próbálok ironizálni, de úgy tűnik volt egy valaki, aki nem vágta. Ő viszont nem ült fel a visszaütésemnek. Ettől még a mondandóm lényege ott van, hogy egy "ők lesznek benne a filmben" hírt képtelenség rosszul megírni. Tehát a címen van kiakadva. Amit pedig az újságokban sem a szerzők adnak, sőt, egy filmnek vagy könyvnek sem a fordítója adja a címet. Az a típus képes egy címmel foglalkozni, aki a netes cikkekben csak a képeket nézi meg, mert többre nem futja.
  • tomboy013 #8
    Ennyire nem vágod az iróniát??? Olvasd el párszor mit írt, mielőtt butaságokat íekálsz.
  • Yodafon #6
    Érezd az iróniát a szavai között ;)
  • zetortraktor #4
    Na, arra kíváncsi lennék, hogy mit látsz ebben minőséget? Egy sima mínuszos hír a tények leírásával, ide hogy tudsz minőséget csempészni? Egy nagy cikk lehet jó vagy rossz, de egy hír csak semleges, nem nagyon lehet elrontani vagy jóvá tenni.

    Azt jól értem egyébként, hogy azért hisztizel, mert tudomást szereztél egy olyan filmről, amiről egyébként nem biztos, hogy tudomást szerzel? Krach.
  • Dynamic #3
    Értjük, mi azt is, hogy Chris Evans benne lesz XY filmben, el kéne már felejteni ezeket az ócska trükköket, mert így akárhogy is nézem ez a cím is szimplán hazugság.
  • Szefmester #2
    Engem is megkavart a cím.. de semmi baj.. Minőségi cikkek, minőségi címek. Ez a "mi" vikikénk.
  • Guren #1
    hirtelen azt hittem, hogy a jégember egy marvel karakter. elfelejtettem, hogy az sg-n vagyok. nyertél viktor.