Szekeres Viktor

Új képsorokkal van tele a Trónok harca 2. évad előzetese

Bár nézettségileg némileg csalódást jelentett a Trónok harca az HBO-nak, a második évad berendelése magától értetődő volt. Ma hajnalban meg is érkezett egy nagyobbacska videó is az új szezonhoz.

Az amerikai HBO vasárnap, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó legújabb epizódja után bemutatta a Trónok harca (Game of Thrones) című fantasy-sorozat második szezonjának legújabb előzetesét, illetve egy "In Production" videót, melyben a széria forgatási munkálatai mellett rengeteg új szereplőt és a könyveket olvasóknak ismerős jelenetet láthatunk. Emellett a készítők, David Benioff és D.B. Weiss is elmondják gondolataikat a soron következő szezonról.


A Trónok harca első évad áprilisban debütált az amerikai és a magyar HBO-n, s a folytatás sugárzására is áprilisban kerül sor Amerikában, mi pedig bizakodhatunk abban, hogy az a magyar testvércsatorna ismét világpremierrel ajándékozza meg a nézőket. A sorozat egyébként George R. R. Martin népszerű A tűz és jég dala című regényciklusa alapján készült, melynek első könyve volt a Trónok harca. A második évad már a második kötetet fogja feldolgozni, melynek címe Királyok csatája.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cef #4
    Engem már azzal megvettek, hogy nincsenek benne idióta törpök meg béna elfek. A sárkányokat meg az élőholtakat simán kibírom.
    A karaktereket nagyon jól eltalálták, vannak váratlan fordulatok (bár kissé sok is), a történet meg elég darkos. Remélem a második évad is hozni fogja a színvonalat.
  • H3nG #3
    Nem értem mire gondolsz hogy lehet komoly egy fantasy? o.O És ha a fantasy szereplőkre gondolsz azokból később még több lesz. Mivel ez egy fantasy :)
    Nem Ken Follet(tudom ajánlani ha annyira zavarnak a sárkányok élőhalottak óriások tündérek stb, Katedrális az egyik műve amiből sorozat is van) hanem George R R Martin írta. Én végig olvastam az eddig magyarul megjelent könyveket és nagyon tetszett mind :) (Az utolsó könyv kicsit lapos volt mert nem szólt a kedvenc szereplőimről) Remélem végig tudják forgatni az összes könyvet^^ Jah és a könyv sokkal jobb tessék elolvasni...
  • Vucli #2
    Nagyon tetszett, ahogy indult, de a sorozat vége (utolsó 1-2 epizód) számomra csalódás volt. Nem tetszett, hogy egy komolyabb hangvételű fantasy történetből átment mesébe (lehet hülyén fogalmazom meg, de biztos érti, aki látta, hogy mire gondolok)
  • NovaTerra #1
    Amilyen nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem az első évadot, legalább annyira várom a kettőt.