Szekeres Viktor

A hollywoodi sztárok ismét meg fogják kapni a magukét

Győzött az amerikai NBC csatorna akarata, így ismét Ricky Gervais vezetheti a Golden Globe-díjátadót, és ismét odaszúrhat pár hollywoodi sztárnak a közönség nagy örömére.

A The Hollywood Foreign Press Association hivatalosan is bejelentette, hogy akárcsak idén, illetve tavaly, 2012-ben is Ricky Gervais lesz a Golden Globe-díjátadó házigazdája. A rendezvény január 15-én tartják meg a Beverly Hilton Hotelben, itt kerülnek átadásra a Hollywoodban dolgozó külföldi tudósítók által legjobbnak tartott filmek, tévésorozat, illetve színészek számára odaítélt díjak.


A HFPA azután szavazott ismét bizalmat Gervaisnek, hogy tárgyalt Doug Vaughnnal, az NBC csatorna képviselőjével. A díjátadót ismét az NBC fogja ugyanis közvetíteni, s a csatorna tisztában van azzal, hogy a nézők szerették az angol komikus műsorvezetési stílusát és szurkálódásait, azonban azzal a hollywoodi külföldi újságírók nehezen békültek ki, s ez a legutóbb gála után is pár, a sajtóban megvívott szópárbajhoz vezetett, sőt, a HFPA vezetői fogadkoztak, hogy többet nem fognak közösködni Ricky Gervaisszel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!