Szekeres Viktor

Érdekes infók a Star Trek 2-ről

Két hónap múlva kezdődő forgatást, újabb forgatókönyv verziót, valamint dzsungelszerű bolygóról szólnak a legfrissebb értesülések a 2013-as második újkori Star Trek-mozifilmmel kapcsolatban.

A TrekMovie nemrég érdekes új infókkal szolgált a J.J. Abrams-féle, hivatalos címmel egyelőre még nem rendelkező Star Trek-mozifilm folytatásával kapcsolatban. A lap először is megtudta, hogy nagysikerű scifi 2013-ban bemutatásra kerülő második részét 2012. január 15-én kezdik el forgatni, habár Roberto Orci, Alex Kurtzman és Damon Lindelof jelenleg is dolgozik a forgatókönyv harmadik változatán, de a hírek szerint már nagyjából forgatáskész állapotban van a szkript.

A rajongói oldal emellett azt is kiderítette, hogy a rendező, J.J. Abrams elutazott Hawaiira, hogy lehetséges forgatási helyszíneket keressen, melyeknek állítólag egy dzsungelbolygót kell "megszemélyesíteniük". Az erdős-fás terep mellett munkálatok fognak zajlani az egyik Los Angeles-i múzeumban is, mely informátorok szerint egy híres Star Trek-helyszín lesz. Természetesen a forgatás nagy része a Paramount stúdió területén kialakított díszletekben fog zajlani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #11
  150 millióba került, összesen 385-öt fialt, szóval abszolút "buktának" gondolnám én is.
  Mit is nevezünk történelmi pontatlanságnak egy kitalált univerzumban?
  Amúgy az Enterprise első kalandjáról korábban mit lehetett tudni?
 • EnxTheOne #10
  De azért remélem valaki visszajön a jövöböl, és megmenti Spock bolygolyát. :D:D
 • pokolfiu #9
  csak szpokk a meleg.... :)
 • Bhalage #8
  nekem mindegy, csak ne megint a buzinyuszi arcu legyen a foszereplo
 • fade2black #7
  bingo
 • Reg5 #6
  150 millába került, csak az amcsiknál 250-et hozott. Kontárok kezébe adták, mert el akarták adni a mai közönségnek. Sikerült? Sikerült.
 • wraithLord #5
  Valóban a legsikeresebb Star Trek mozifilm lett, de itt jön az, hogy "mert ha valamit rengetegen megnéznek, megvesznek stb. az biztosan jó is..."
  A Star Trek reboot filmnek nagyjából köze nem volt a Star Trekhez, de még a sci-fi műfajhoz sem. Manapság egyébként se nagyon van sci-fi, csak fél kilométerről sci-finek látszó "tárgyak".

  Így lehet sokat kaszálni a filmekből, hogy mindenkinek csinálod, nem csak egy bizonyos rétegnek (akárcsak a játékipar). Mondjuk én a helyükben inkább nem csinálnék semmit, mert nagyon nem szívesen csinálnék ilyen [email protected] filmeket, és nem kötelező filmgyártásból élni.

  Na, de ez már lerágott csont...
 • Micsu #4
  elég sikeres volt bevételileg a többi meg senkit se érdekel

  nekem tetszik a régi star trek univerzum, az új film se volt rossz, de azt hogy eli van pontatlanságokkal felesleges a film rovására írni mert ez egy teljesen új univerzum a star trek univerzumban, rebbotokban mindent szabad
 • zetortraktor #3
  Akkor szólj anyukádnak, mert hazudott neked. A 2009-es hetedik legsikeresebb filmje a Star Trek hazájában, minden idők legsikeresebb Star Trek filmje, satöbbi. Ennyien még a tévésorozatokat sem nézték.

  Pontatlanságok, LOL.
 • metaxx #2
  Nagy sikerű? Te jó ég... Köze nem volt se a nagyhoz se a sikernek. De ha ez a újabb nagy "sikerfilm" is tele lesz ökörségekkel és történelmi pontatlanságokkal -márpedig a nyakam rá- akkor biztos sírva fakadok. Nem értem miért kell kontárok kezébe adni egy remekül felépített univerzumot. Gene Roddenberry szerintem forgott a sírjában mikor bemutatták azt a "hatalmas nagy sikerfilmet".