Érdekes infók a Star Trek 2-ről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
150 millióba került, összesen 385-öt fialt, szóval abszolút "buktának" gondolnám én is.
Mit is nevezünk történelmi pontatlanságnak egy kitalált univerzumban?
Amúgy az Enterprise elsõ kalandjáról korábban mit lehetett tudni?
Mit is nevezünk történelmi pontatlanságnak egy kitalált univerzumban?
Amúgy az Enterprise elsõ kalandjáról korábban mit lehetett tudni?
De azért remélem valaki visszajön a jövöböl, és megmenti Spock bolygolyát. 😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
csak szpokk a meleg.... 😊
nekem mindegy, csak ne megint a buzinyuszi arcu legyen a foszereplo
anti hero
bingo
150 millába került, csak az amcsiknál 250-et hozott. Kontárok kezébe adták, mert el akarták adni a mai közönségnek. Sikerült? Sikerült.
Valóban a legsikeresebb Star Trek mozifilm lett, de itt jön az, hogy "mert ha valamit rengetegen megnéznek, megvesznek stb. az biztosan jó is..." <#idiota>#idiota>
A Star Trek reboot filmnek nagyjából köze nem volt a Star Trekhez, de még a sci-fi mûfajhoz sem. Manapság egyébként se nagyon van sci-fi, csak fél kilométerrõl sci-finek látszó "tárgyak".
Így lehet sokat kaszálni a filmekbõl, hogy mindenkinek csinálod, nem csak egy bizonyos rétegnek (akárcsak a játékipar). Mondjuk én a helyükben inkább nem csinálnék semmit, mert nagyon nem szívesen csinálnék ilyen elb@szott filmeket, és nem kötelezõ filmgyártásból élni.
Na, de ez már lerágott csont...
A Star Trek reboot filmnek nagyjából köze nem volt a Star Trekhez, de még a sci-fi mûfajhoz sem. Manapság egyébként se nagyon van sci-fi, csak fél kilométerrõl sci-finek látszó "tárgyak".
Így lehet sokat kaszálni a filmekbõl, hogy mindenkinek csinálod, nem csak egy bizonyos rétegnek (akárcsak a játékipar). Mondjuk én a helyükben inkább nem csinálnék semmit, mert nagyon nem szívesen csinálnék ilyen elb@szott filmeket, és nem kötelezõ filmgyártásból élni.
Na, de ez már lerágott csont...
elég sikeres volt bevételileg a többi meg senkit se érdekel
nekem tetszik a régi star trek univerzum, az új film se volt rossz, de azt hogy eli van pontatlanságokkal felesleges a film rovására írni mert ez egy teljesen új univerzum a star trek univerzumban, rebbotokban mindent szabad
nekem tetszik a régi star trek univerzum, az új film se volt rossz, de azt hogy eli van pontatlanságokkal felesleges a film rovására írni mert ez egy teljesen új univerzum a star trek univerzumban, rebbotokban mindent szabad
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Akkor szólj anyukádnak, mert hazudott neked. A 2009-es hetedik legsikeresebb filmje a Star Trek hazájában, minden idõk legsikeresebb Star Trek filmje, satöbbi. Ennyien még a tévésorozatokat sem nézték.
Pontatlanságok, LOL.
Pontatlanságok, LOL.
Nagy sikerû? Te jó ég... Köze nem volt se a nagyhoz se a sikernek. De ha ez a újabb nagy "sikerfilm" is tele lesz ökörségekkel és történelmi pontatlanságokkal -márpedig a nyakam rá- akkor biztos sírva fakadok. Nem értem miért kell kontárok kezébe adni egy remekül felépített univerzumot. Gene Roddenberry szerintem forgott a sírjában mikor bemutatták azt a "hatalmas nagy sikerfilmet".
A dzsungelben pedig majd a Trek legénysége összefut pár predátorral...crossworld 😊