Szekeres Viktor

Az Alkonyat sztárja lehet az élőszereplős Akira egyik főhőse

Lehet, hogy a TRON: Örökség sztárja mellett az Alkonyatos Kristen Stewart is benne lesz az élőszereplős Akira-mozifilmben, amit Jaume Collet-Serra fog rendezni.

Úgy tűnik, hogy most már komolyabban beindult a tervezett élőszereplős Akira-mozifilm előkészítése. Miután pár hete kiderült, hogy Garrett Hedlund kaphatja meg a filmben Kaneda karakterének amerikai változatát, most azon a Twitch-híren lehet elnyammogni, hogy az Alkonyat-filmekből is ismert Kristen Stewartnak ajánlották fel a női főszerepet, azaz Kei karakterét.


Az elmúlt napok szereposztási pletykái egyébként többek között Keira Knightley-t is említették, de valószínűsíthető, hogy őt is Kei karaktere kapcsán. Felnőtt fronton is felütötte a fejét pár pletyka: ezek Gary Oldmant említik az Ezredes szerepében, valamint Helena Bonham Cartert, arról azonban már nem szóltak az értesülések, hogy rá melyik karaktert bíznák. A készítők névsora már egy ideje végleges szerencsére: a szkript a Harry Potter-adaptációkról ismert Steve Kloves munkája, míg a rendezést Jaume Collet-Serra vállalta el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A1274815 #5
    Hát igen, én csak annak szurkolok, hogy végre feladjanak az ilyesmikkel, vagy megtanuljanak átírás*-nélkül adaptálni.

    * minimális nem lényeges átírás szükséges lehet a fromátum/idő különbségek miatt.
  • Klapanciusz #4
    Irgalom atyja ne hagyj el! Emiatt a csaj miatt fogok a gonosz királynőnek szurkolni a készülő Hófehérke feldolgozásban is. Egye csak meg Charlize Theron a kicsi szívét vadas mártással.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Az Akirát (is) jól elfogják szúrni az amcsik...
  • Dynamic #2
    Ha a karakterének egy buvalb*szott, fancsali csajnak kell lennie, akkor jól el fogja játszani.
  • NovaTerra #1
    Továbbra is szkeptikus vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban. Kei szerepe egyáltalán nem könnyű. Persze lehet ebben is eltérnek az animétől. Ezt a csajt a Kalandparkban láttam. Hm, nem tudom, lehet jó színésznő, de ott eléggé lagymatag volt.