Szekeres Viktor

A Vasember nincs benne a Vaslady új előzetesében

Vasember nincs, Meryl Streep viszont van a The Iron Lady friss előzetesében, melyből az is kiderül, hogy az egyik legjobbnak nevezett színésznő meg tud-e birkózni a nem egyszerű szereppel.

Megérkezett Phyllida Lloyd új filmjének, a Vasladynek (The Iron Lady) az angliai előzetese. Az Amerikában december 30-án, idehaza február másodikán bemutatásra kerülő film természetesen Margaret Thatcherről fog szólni, az Egyesült királyság első és egyetlen miniszterelnöknőjéről, aki 20. század egyik leghíresebb és legbefolyásosabb női közé szokás sorolni.


A pár éve a Mamma Mia! című színpadi musical filmes adaptációjával nemzetközi színtéren hatalmasat robbantó Lloyd második filmjének ismét csak Meryl Streep lesz a főszereplője. A neki remélhetőleg nem csak asszisztáló színészgárda természetesen jórészt angol színészekből fog állni, a filmben fel fog tűnni Jim Broadbent, Alexandra Roach, Harry Lloyd, Olivia Colman, Nicholas Farrell, Susan Brown, Roger Allam, Anthony Head, Julian Wadham, Pip Torrens, Nick Dunning, Richard E Grant, David Westhead, Angus Wright és John Sessions is.

Az előzetest megtámogatandó egyébként egy angliai plakát is érkezett a filmhez.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mathiassa #9
    A Vasember nincs benne a Vaslady új előzetesében

    Engem az eddigi címek nem zavartak kifejezetten, de ez!
    Én a címet így fordítottam:

    Robert Downey Jr. nincs benne a Margaret Tatcher-film előzetesében
  • Merces #8
    A Vasember nincs benne a Vaslady új előzetesében......szerintem egész ügyes, kár hogy ennyire gátlástalan, bár mondjuk kereshetne olyan témát ami érdekli a közönséget ahelyet hogy azon agyal hogy lehetne rávenni a sok birkát a klikkelésre.....
  • Etinger #7
    Jó neked, ah ezen szórakozni tudsz :) Most amúgy igazuk is van. Ez a cím nagyon mellétalált.
  • tyuklepes #6
    Tudod mi a gagyi? Mániákusan vadászni kinek melyik szavába lehet belekötni :) (persze ezt most ne vedd magadra, nem neked szól hanem a 'törzsközönségnek' :))
    Már rég nem azért olvasom az sg-t mert érdekelnek a cikkek, hanem mert szórakoztató a komment-írók korlátoltsága és szűklátókörűsége (és most én is beálltam a sorba, mosmilesz ...)

  • Dynamic #5
    "A 20- generációnak a Vaslady szóról Iron Man-re asszociálhat azonnal, nagyrészt fogalmuk sincs ki az a Margaret Thatcher ... "

    Ó hát persze, SzV tulajdonképpen csak segíteni akarja a tudatlan fiatalságot, amikor ilyen elmés címeket fogalmaz. Amúgy meg másodszor is elsütni ugyanazt a "poént", hát... gagyi!
    (Vasember után mozikban a Vaslady is- gondolom itt is látszik az ominózus segítő szándék:P )
  • Hans von Luck #4
    Ez jó
  • tyuklepes #3
    1. Nagyon régóta megy ez, nem veszed észre? Ha régóta zavar ez, miért jössz ide? Így ki tudod élni kicsiny frusztrációd, vagy mi?

    2. A lényeget ki lehet venni a cikkből - ha akarod. vagy nincs lényeg, továbblépsz, kész :)

    3. A 20- generációnak a Vaslady szóról Iron Man-re asszociálhat azonnal, nagyrészt fogalmuk sincs ki az a Margaret Thatcher ... (akinek nem inge de magára veszi, az megérdemli :))
  • wraithLord #2
    Nem szerepel benne, de kutyakemény film lesz, kőkemény női főszereplővel.
  • Picizöldfül #1
    Drága Szekeres Viktor! Ön kiknek ír cikket? A Blikk nem közöl le ilyen szar poénnal átitatott stílustalan szalagcímeket!Kedves SG,szabaduljanak már meg ettől az embertől!