Szekeres Viktor

David Hasselhoff visszatérő első sikersorozatába

A Knight Rider és a Baywatch sztárja visszatér a kályhához, ahhoz a sorozathoz, ami annak idején, a világhír előtt, Amerika-szerte híressé tette. Sőt, ezt a visszatérést saját valóságshow-jában is meg lehet majd nézni.

Még a Knight Rider és a Baywatch előtt, David Hasselhoff a The Young and Relentless című szappanoperában játszott hat éven keresztül, s a színész idén vissza fog térni a népszerű szappanoperába. Az EW.com értesülései szerint a kikandikáló mellkas-szőrzetéről (is) híres Hasselhoff ismét csak belebújik ifjabb Dr. William “Snapper" Foster karakterének bőrébe, hogy májustól június közepéig némi bonyodalmat okozzon a sorozat jelenlegi szereplői között.


Hasselhoff, akit egyébként tavaly kipenderítettek a Csillag születik-hez hasonló amerikai tehetségkutató, az America's Got Talent zsűrijének soraiból, más projekteket is tervez az ébre. Ezek közül az egyik az A&E csatornának készülő dokureality, melyben kamerák kísérnék a színészt, hogy ezáltal a kíváncsi nézők betekinthessenek az életébe. A tervek szerint ebben a sorozatban is láthatjuk majd azt, ahogy Hasselhoff visszatér egykori sikereinek helyszínére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #2
    Így van!
  • Kmarha #1
    The Hoff! The Best!

    szeretjük!