Szekeres Viktor

Az első képek az új James Bond-film forgatásáról

Alig kezdték el forgatni a Skyfallt, máris felkerültek az első képek a Bondot és M-et alakító színészekről. A 23. Bond-film premierje előtt az a kérdés, hogy megdönti-e vajon az előző epizód rekordjait.

A minap jelentették be az új James Bond-mozifilm, a Skyfall forgatásának elkezdését, s máris megjelentek az első, "forgatási" fotók a neten. Igaz, a ComingSoon képei első blkkre inkább tűnnek forgatási előttieknek, hiszen Daniel Craiget (James Bond), valamint Judy Dench-et (M) látni rajtuk, amint megérkeznek a londoni díszletekhez. A 23. Bond-filmben mellettük még Javier Bardem, Naomie Harris, Berenice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney és Ben Whishaw is szerepelni fog, de az ő jeleneteiket a jelek szerint később kerülnek felvételre.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Sam Mendes által rendezendő filmet Amerikában 2012. november 9-én mutatják be, de itthon már október végén látható lesz. A gyártó Sony Pictures feltett célja, hogy az előző epizód, a Quantum csendje hatalmas sikerét is túlszárnyalja, ami nem lesz egyszerű, hiszen a 2008-as epizód minden idők legtöbb bevételt hozó Bond-filmje lett - annak ellenére, hogy meglehetősen csalódást keltő volt (ez kritikánkból is kiderül). A túlszárnyalandó adat 168,3 millió dolláros amerikai és 417,7 milliós Amerikán kívüli bevétel. (Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az amerikai bevétel csak nominálértéke alapján számít a legjobbnak, hiszen az inflációt figyelembe véve a Quantum csendje mindössze a 12. legsikeresebb Bond-film, a Casino Royale, a négy Brosnan-főszerep, és a legsikeresebb Tűzgolyó is megelőzi. Utóbbi a dollár mai értékével számolva 595,5 milliós bevételt produkált Amerikában.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)