Szekeres Viktor

Már készül a Sherlock Holmes 3

A decemberi folytatásfilmek egy része esetében biztosra mehettek a stúdiók, ugyanis valószínűsíthető, hogy az Alvin és a mókusok 3, a Sherlock Holmes 2 minőségtől függetlenül nagy sikert fog aratni.

Még be sem mutatták a Warner Bros. második Sherlock Holmes-filmjét, a Sherlock Holmes 2.: Árnyjátékot (Sherlock Holmes: A Game of Shadows), de a The Hollywood Reporter értesülései szerint a stúdió már el is kezdte előkészíteni a harmadik részt. Ez leginkább abban merült ki, hogy felfogadták Drew Pearce-t, hogy írja meg a folytatás forgatókönyvét. Pearce nem annyira ismert a mozis forgatókönyvírók között, hiszen pár tévésorozat után az első komolyabb munkája a Vasember 3 szkriptje lesz.

Pearce megszerzése arra utalhat egyébként, hogy Robert Downey Jr. igencsak elégedett a 2013-ra tervezett Vasember 3 forgatókönyvével, de persze szerződés híján még az sincs kőbe vésve, hogy a színész szerepelni fog a Sherlock Holmes 3-ban, bár az ő és Jude Law visszatérésére nyilvánvalóan mérget lehet venni. A stúdió előrelátásán meg nem érdemes csodálkozni, hiszen az első rész annak ellenére is nagy siker volt, hogy nem sikerült túl jól - e tekintetben sokat számított, hogy bár az angol nyomozó rajongóinak nem jött be, a hollywoodi közönségfilmek lelkes fogyasztói számára kellemes meglepetést jelentett Guy Ritchie stúdiófilmje. És az előrejelzések szerint az első résszel megnyert nézők zöme a második rész minőségétől függetlenül esélyt fog adni a harmadik epizódnak is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pokolfiu #3
    jujj... valóban. ezt benéztem de nagyon... :D
  • freemanone #2
    most kivételesen nem a cikket szindom hanem a kommentelőt... OLVASS!

    "Még be sem mutatták a Warner Bros. második Sherlock Holmes-filmjét, a Sherlock Holmes 2.: Árnyjátékot (Sherlock Holmes: A Game of Shadows)"

    Aztán keress: imdb

    Majd térj vissza a kérdésre december közepén.
  • pokolfiu #1
    az elsőt láttam, az viszonylag jó volt. a második milyen? újra várom az objektíven véleményezők válaszát. :)